Pilon AEC

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 86703714
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1732323000
Št. zaposlenih:
4
Transakcijski račun:
SI56 0400 1004 8052 043
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Ustanovitelj:
Matjaž Likeb, Gorazd Rajh

Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb prihodnosti. Pri podjetju Pilon AEC se zavedajo, da je izbira programske opreme BIM ključni dejavnik konkurenčnosti vašega podjetja.

Ne glede na to, ali prehajate iz 2D v 3D ali želite zamenjati obstoječo programsko opremo, ima izbira rešitve BIM dolgoročne posledice za vaše procese, projekte in uspeh. V najboljšem primeru je to vaša največja konkurenčna prednost; v najslabšem primeru pa napačno orodje hitro postane ovira. Kako torej izbrati pravo BIM programsko opremo?

ARCHICAD 24 — Gradimo skupaj

BIM pomeni sodelovanje. Vaša BIM rešitev vam mora omogočiti sodelovanje skozi celotni življenjski cikel projekta in učinkovito izmenjavo informacij z drugimi udeleženci.

ARCHICAD 24 že več kot 30 let postavlja standarde za računalniško podprto arhitekturno načrtovanje. Program ne omejuje ustvarjalnosti, temveč omogoča največjo produktivnost pri izdelavi vizualizacij in dokumentacije. ARCHICAD postaja vedno boljši. Z izboljšanim potekom integriranega oblikovanja in okrepljenimi procesi za komunikacijo je ARCHICAD še močnejše orodje za združevanje arhitektov in inženirjev. Delajte pametneje, ne težje.

Načrtujte in izvedite projekte katere koli velikosti z zmogljivim paketom vgrajenih orodij in uporabniku prijaznim vmesnikom ARCHICAD, zaradi česar so jo mnogi označili za najučinkovitejšo in najbolj intuitivno BIM programsko opremo na trgu. Vsebuje inovativno dokumentacijo za načrtovanje, objavljanje z enim klikom, fotorealistično upodabljanje in najboljše analitične sposobnosti v svojem razredu. Podjetje Pilon in ARCHICAD vam omogočata, da se osredotočite na to, kar je najpomembnejše: ustvarjanje odličnih zgradb.

Nova verzija ARCHICAD 24 ima vključen MEP Modeler za modeliranje strojnih inštalacij, inovativen dodatek PARAM-O za izdelavo lastnih parametričnih objektov brez GLD-ja, novi BIM Cloud in portal za učenje ter veliko osveženih objektov v knjižnici.

pilon-graphisoft

Ostanite ustvarjalni

Svojo ustvarjalnost lahko še naprej gojite z vodilno programsko opremo za informacijsko modeliranje stavb, ki so jo razvili arhitekti. Pri delu vas podpirajo algoritmična oblikovna orodja in podpora za oblikovanje večjih modelov. Dragocen čas porabite za načrtovanje odličnih zgradb in ne skrbite za kakovost svojega modela. Če povežete ARCHICAD z najboljšimi analitičnimi orodji na trgu, boste že v začetni fazi prepoznali in rešili morebitne težave. Vse to prispeva k natančnejši zasnovi, ki je enostavnejša za izdelavo in cenejša za upravljanje.

Sodelujte z neomejenim številom ekip na različnih lokacijah na poljubno velikem BIM projektu. Komunikacija z investitorji ali izvajalci poteka v realnem času preko integrirane funkcije, s čimer se izognete čakanju in pospešite celoten projekt. Zaznavanje in reševanje nezdružljivih elementov poteka hitro in enostavno, ne glede na to, katero programsko opremo uporabljajo drugi člani ekipe.

Poživite svoje modele z vgrajeno paleto programov za arhitekturno vizualizacijo ARCHICAD. Orodja za navidezno resničnost (VR) in upodabljanje so zasnovana tako, da vsem pomagajo razumeti in krmariti po BIM modelu. Razumevanje modela pomeni, da imate možnost sprejeti preventivne odločitve in spremembe v zgodnjih fazah načrtovanja, s čimer zmanjšate porabljen čas, sredstva ali morebitne nevšečnosti na gradbišču.

ARCHICAD izobraževanja

V podjetju Pilon AEC d.o.o. ne razpolagajo le s programsko opremo, ampak tudi z znanjem, kako najbolje izkoristiti najboljšo BIM storitev na trgu. Organizirajo izobraževanja tako za začetnike kot tudi za izkušene uporabnike. Poleg izobraževanj za ARCHICAD izvajajo tudi tečaje in delavnice za programe EcoDesigner, MEP, Artlantis.

pilon-novice

SketchUp: prijazno in enostavno orodje za 3D modeliranje

Kot oblikovalec imate možnost v mislih vizualizirati modele. Natančno si lahko predstavljate, kako bo videti vaš dokončan dizajn. Na žalost vaše stranke nimajo iste spretnosti, zato potrebujejo pomoč pri vizualizaciji.

SketchUp je CAD rešitev, idealna za ustvarjanje in urejanje 2D in 3D konceptov. Zasnovano predvsem za oblikovalce, arhitekte ali inženirje in ponuja zmogljive funkcije profesionalne kakovosti, kot so svetlobni učinki, teksture, upravitelj slojev in animacije.

Pretvorite modele v dokumente

Skoraj vsak 3D model prej ko slej zaživi tudi na listu papirja. Poseben modul LayOut, ki je sestavni del programske opreme SketchUp Pro, vam omogoči, da model spremenite v načrte, izberete merilo, nastavite debeline črt in dodate kote, oznake, opise in grafične elemente. Vsak popravek se samodejno prenese na liste z načrti. Po končanem urejanju lahko načrte izvozite v PDF, slikovnem ali CAD formatu.

Več o programski opremi za načrtovanje gradenj ARCHICAD na spletni strani podjetja Pilon AEC.

Še več o orodju za 3D modeliranje SketxchUp pa na spletni strani sketchup.si.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Pilon AEC

pilon-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Pilon AEC? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.