PIA d.o.o.

  • Prešernova 9b, 3320 Velenje
  • 03 898 37 90
  • info@pia.si
  • www.pia.si/
Davčna št.:
SI 98879367
Matična št.:
2147483647

Podjetje PIA, Informacijski sistemi in storitve d.o.o., na slovenskem trgu že več let velja kot eno vodilnih podjetij na področju razvoja spletnih aplikacij za digitalizacijo poslovanja.

Že več kot 25 let se razvijajo in rastejo na trdnem temelju znanja in izkušenj. Njihov cilj je s široko in celovito ponudbo inovativnih spletnih aplikacij, naročnikom omogočiti nenehno izboljševanje kakovosti, uspešnosti in učinkovitosti poslovanja.

Naročnikom ponujajo rešitve, s katerimi zagotavljajo vzpostavitev urejenega, preglednega in zanesljivo vodenega poslovanja. Pri tem so vpeti v številne partnerske odnose s strokovnjaki z različnih področij.

Poleg razvoja sistema ODOS za upravljanje dokumentov in procesov, se ukvarjajo tudi z izdelavo programske opreme za CNC tehnologijo, izdelavo spletnih strani in drugih rešitev po meri.

S svojimi inovativnimi rešitvami že ves čas prestavljajo mejnike v razvoju aplikacij za optimizacijo poslovnih procesov in postavljajo nova merila kakovosti na tem področju. Tako so med prvimi v Sloveniji pridobili pozitivno mnenje Ministrstva za javno upravo in kasneje certifikat Arhiva RS. Vse njihove rešitve so plod lastnega znanja, razvoja ter inovacij, zato so še toliko bolj ponosni na številne nagrade s strani GZS na področju IT inovacij. Vse to so dokazi, ki prepričajo.

Za uporabnike aplikacij vsakodnevno skrbi ekipa 16 strokovnjakov z različnih področij, po duši vizionarjev in entuziastov. Zavedajo se, da njihovo delo ne bo nikoli zaključeno, saj so zavezani stalnim izboljšavam in inovacijam.


Deli z drugimi:

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice