PC7 d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI95347275
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1898035000
Št. zaposlenih:
1
Transakcijski račun:
SI56 0230 0025 4101 312
Osnovna dejavnost:
J62 Računalniško programiranje, svetovanje in druge s tem povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
Primož Cigoj, Ksenija Cigoj

Podatki so neverjetno močno sredstvo in v vsakem poslu sprožijo val rasti in razvoja. V napačnih rokah pa lahko povzročijo veliko škode. Zato je treba prizadevanja usmeriti v njihovo zaščito, da se prepreči nepooblaščene dostope, neskladnosti, uhajanje in razkritje podatkov ali celo njihovo uničenje z zlonamerno programsko opremo ali virusi. Podjetje PC7 že več kot 15 let rešuje poslovne izzive na trgu informacijske tehnologije. Njihov uspeh sloni na reševanju vaših nerešljivih ugank, bodisi na področju razvoja ali varnosti. PC7 je skupek odličnih tehnologij, inovativne poslovne kulture in izkušene ter usposobljene ekipe.

Njihova ekipa se zavzema za odličnost na vseh stopnjah razvoja aplikacij, od načrtovanja do dostave. Znanje je moč, zato PC7 ekipa nenehno sledi novim poslovnim trendom in idejam ter novo znanje uporabi v svojih delovnih procesih.

Obvladajo spletni razvoj od A do Ž

Z naraščajočim številom ljudi, ki dostopajo do interneta prek pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, ima razvoj mobilnih aplikacij edinstveno možnost dostopa do velikega števila potencialnih potrošnikov. Enakega mnenja so tudi v podjetju PC7, kjer vam ponujajo inovativne in kakovostne razvojne storitve za iOS in Android naprave, spletni razvoj in varnostne storitve.

Za razvoj mobilnih aplikacij se prilagodijo okolju, v katerem programirajo. Torej za Apple naprave uporabljajo programski jezik Swift in Objective-C, za izdelavo Android nativnih aplikacij pa Kotlin in Java. Iz pestrega nabora razvojnih storitev lahko izberete tudi med frontend in backend storitvami. Njihova spletna razvojna ekipa se je specializirala v programskih jezikih JavaScript, PHP in Laravel.

Sledijo neprekinjenemu načinu dostave, kar pomeni, da lahko hitro dostavijo poslovno vrednost svojim strankam. Neprestana dostava jim pomaga zmanjšati tveganja, povezana z izdajami, izboljša produktivnost in zagotavlja preglednost nad razvojnimi procesi.

rsteam-logotip

Sodelujejo tako z malimi kot velikimi podjetji in tudi ustanovami, za katere so pripravili številne priročne mobilne aplikacije:

  • mCOBISS,
  • Nepremičnine.net,
  • Elektro Celje energija,
  • #OstaniZdrav,
  • Radio 1 in Radio Antena,
  • in še mnogo drugih.

Varnost mora biti na prvem mestu

Sodobne poslovne metode pogosto ogrožajo varnost podatkov in računalniških sistemov. Podjetje PC7 vam priskoči na pomoč s prilagojenimi napadalnimi in obrambnimi storitvami varovanja informacij, s katerimi se lahko uspešno branite pred notranjimi in zunanjimi kibernetskimi tveganji.

Kreacija varnostnega načrta se začne z oceno varnostnega tveganja. To pomeni, da PC7 IT strokovnjaki ocenijo nivoje tveganja in grožnje vašega podjetja. Nadaljujejo z identifikacijo in pregledom ranljivosti omrežja tako za notranje kot zunanje sisteme. Ročno ocenijo vaše spletne aplikacije in testirajo za injekcije SQL in ranljivosti OWASP. Poleg tega preverijo mape, testno kodo, odvečno izvorno kodo in datoteke z viri za morebitne varnostne luknje. S penetracijski testi preizkusijo vaše omrežje oziroma IT okolje in ugotovijo, kateri sistemi so bolj dovzetni za spletne napade.

Več o varnostnih in razvojnih storitvah podjetja PC7 na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja PC7 d.o.o.

PC7-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC7 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.