PANASONIC SLOVENIJA

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • 080 080 799
  • www.panasonic.com/si/
  • Ponedeljek - petek: 9.00 - 17.00

Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, avdio in video napravami, gospodinjskimi aparati ter z napravami za gretje in klimatizacijo.


»Boljše življenje, boljši svet« je slogan …

… ki vodi njihovo poslovno strategijo. Stremijo k razvoju in nenehnim izboljšavam na področju elektronike in pametne tehnologije. Panasonic televizorji so znani po nadrealistični in čisti sliki na njihovih OLED, QLED, LED, FHD zaslonih, ki podpirajo ločljivosti vse do 4K. S pripravo televizijskih sprejemnikov, ki bodo prikazovali vaše najljubše vsebine v 8K ločljivosti, gledajo v prihodnost.

Na področju avdio in video opreme so storili korak naprej s fotoaparati in kamkorderji, ki omogočajo snemanje posnetkov v 4K ločljivosti, in sicer do kar 60 sličic na sekundo. Fotoaparati Lumix združujejo filmsko kakovost snemanja videoposnetkov in izjemno čistost fotografij v enem samem kompaktnem ohišju. Tako fotoaparati kot kamkorderji so priljubljena izbira med profesionalnimi ali amaterskimi snemalci in fotografi.

Panasonic je v vsakem domu, kot priročen gospodinjski aparat, s slušalkami za poslušanje najljubših izvajalcev, kot naprava za osebno higieno ali kot klimatska naprava, ki poskrbi za ogrevanje in hlajenje doma. Tehnologija Nanoe™ X klimatskih napravam pomaga izkoristiti prednosti hidroksilnih radikalov, ki domove naredijo čistejše in prijetnejše za bivanje.

D_Panasonic_JZ2000_TV_360_Soundscape_pro_1200px


Panasonic ponuja strokovne rešitve na vseh področjih

Vodijo tudi trg poslovnih rešitev. Nudijo pester nabor komunikacijskih rešitev, od PBX in SIP telefonskih sistemov do bralnikov dokumentov in tiskalnikov, ki jih vzdržujejo in nadgrajujejo Panasonic strokovnjaki.
Na področju računalniške tehnologije so poznani po vrhunskih prenosnih računalnikih, pametnih tablicah in telefonih, polnilnih postajah in ostalih pripomočkih za mobilne naprave. Njihove poslovne storitve za nadzor in pregled nad poslovanjem podjetja koristijo na različnih področjih po celem svetu.

Strokovnost in bogate izkušnje uveljavljajo tudi na področju rešitev za profesionalne aparate, vizualne sisteme in varnostne rešitve.

Več najdete na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi: