REVOLVER d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
 • Glavni trg 30, 2380 Slovenj Gradec
 • 04 022 55 39 ali 051 202 002
 • info@revolver.si
 • www.revolver.si/
 • Ponedeljek - petek: 8.00 - 15.00
Davčna št.:
SI 68477783
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3434290000
Transakcijski račun:
SI56 1010 0004 5938 419
Osnovna dejavnost:
M73.110 Dejavnost oglaševalskih agencij
Ustanovitelj:
Karmen Ozimic

O oglaševalski agenciji Revolver

Revolver d.o.o. je agencija, ki na področju spletnega nastopa in digitalnega marketinga deluje že od leta 2008. Smo specialisti za izdelavo spletnih trgovin, spletnih strani in aplikacij ter vodenje socialnih omrežij. Naše reference si lahko ogledate na spletni strani.

Osrednji del storitev predstavlja snovanje in izvedba kreativnih rešitev na področju učinkovitega spletnega nastopa, digitalnega marketinga in digitalne transformacije. V sklopu svojih storitev partnerjem nudimo celostno podporo v vseh fazah projekta.

Svoje naročnike obravnavamo kot tesne poslovne partnerje. Vsak projekt obravnavamo individualno, izvedbo pa povsem prilagodimo značilnostim, zmožnostim, željam in ciljem partnerja.
Svojim partnerjem na enem mestu nudimo vse, kar je potrebno za uspešno izvedbo projekta.

Storitve

Zavedamo se, da je vsak projekt unikaten v svoji večdimenzionalnosti in za uspešno izvedbo zahteva kombinacijo strokovnih znanj in izkušenj. Večletni skupek le-teh sestavlja nabor storitev, ki zajemajo:

 • izdelavo spletnih strani,
 • izdelavo spletnih trgovin,
 • svetovanje,
 • projektno vodenje,
 • grafično oblikovanje tiskovin,
 • oblikovanje digitalnih vsebin za rabo na spletu,
 • oblikovanje celostne grafične podobe,
 • oblikovanje, razvoj in vzdrževanje spletnih strani in spletnih trgovin,
 • optimizacijo za iskalnike (SEO),
 • iskalni marketing (SEM),
 • pripravo in izvedbo e-mail marketinških kampanj,
 • marketing na družbenih omrežjih (SMM),
 • upravljanje z družbenimi omrežji,
 • pisanje besedil (copywriting) ter
 • razvoj mobilnih aplikacij in posebnih rešitev po meri.

Naše storitve koristijo podjetja vseh velikosti: od start-up do velikih podjetij; tako v javnem kot zasebnem sektorju.

Čeprav primarno delujemo na slovenskem trgu, s svojimi
izkušnjami skrbimo tudi za digitalne rešitve in transformacijo poslovnih procesov podjetij na avstrijskem, nemškem, češkem in italijanskem trgu.

Izdelava spletnih strani po meri

Ne glede na to ali potrebujete preprosto predstavitveno spletno stran ali pa želite nekaj, s čimer boste zares izstopali, vam pri Agenciji Revolver izdelamo unikatno spletno stran po meri, ki upošteva sodobne varnostne in tehnične zahteve, grafične trende, nudi dobro uporabniško izkušnjo in izgleda dobro na vseh napravah. Pri Agenciji Revolver poskrbimo, da bo vaša nova spletna stran deležna visokega obiska.

Unikatne spletne strani po meri so lahko zelo težavne za urejanje. Prednost izdelave spletne strani pri nas pa je ravno ta: unikatne spletne strani, ki so preproste za urejanje – tudi na platformi WordPress. Pri Agenciji Revolver vam ponujamo izdelavo WordPress spletnih strani po meri, pri čemer upoštevamo vaše želje in potrebe. Primere po meri izdelanih spletnih strani si lahko ogledate s klikom na reference Agencije Revolver.

Izdelava spletnih trgovin, ki prodajajo

Pri Agenciji Revolver vam izdelamo spletno trgovino na ključ. Vaša nova spletna trgovina vam je lahko predana v upravljanje in objavljena v 14-dneh od dneva, ko priskrbite vso vsebino. Pri Agenciji Revolver smo specialisti za izdelavo spletnih trgovin na odprtokodni platformi Opencart. Za nami je veliko uspešno postavljenih spletnih trgovin, ki so dvignile prodajo in olajšale prodajni proces. Nekaj izpostavljenih referenc izdelanih spletnih trgovin si lahko ogledate s klikom na reference Agencije Revolver.

Spletne trgovine Agencije Revolver odlikuje dobra uporabniška in nakupovalna izkušnja, s katerimi boste z lahkoto svoje obiskovalce uspešno pretvorili v kupce in povečali svojo prodajo. Vaša nova spletna trgovina bo vključevala dovršeno in moderno obliko, prilagojeno za prikaz na vseh napravah in zaslonih, kupcem pa bo omogočala hiter in enostaven nakup.

Celostna grafična podoba

Pri oglaševalski agenciji Revolver svojim partnerjem nudimo celostno izvedbo projekta.
Izvajamo storitve grafičnega oblikovanja, ki obsegajo vse
od priprave grafik za objavo na družbenih omrežjih, dnevnih novic in ponudb za pošiljanje po e-mailu do posebnih in promocijskih tiskovin.

Naše delo pogosto presega zgolj zasnovo grafičnih elementov, saj svojim partnerjem pomagamo tudi pri izbiri pravih sporočil za uspešno nagovarjanje ciljnega občinstva.

Ob vsakem novem sodelovanju si prizadevamo, da le-to preraste v dolgoročno sodelovanje.

Prepričani smo, da lahko z ustreznim pristopom na podlagi dolgoletnih izkušenj s področja grafičnega oblikovanja, tekstopisja, znamčenja in oglaševanja pozitivno pripomoremo k prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter vam pomagamo oblikovati pravo identiteto z jasnim sporočilom za uspešen nagovor širše javnosti.

Na naši spletni strani si lahko ogledate izpostavljene reference.


Deli z drugimi: