MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI84269499
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6229883000
Št. zaposlenih:
1
Transakcijski račun:
SI56 0412 4011 3840 146
Osnovna dejavnost:
J62.030 Upravljanje računalniških naprav in sistemov
Ustanovitelj:
Boštjan Rudl

Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano znanje. Vedno imate na voljo razširiti svojo ekipo z IT oddelkom, vendar za to potrebujete dodatna mesečna sredstva in tudi čas za usposabljanje. Lahko pa najamete IT podjetje Mikronis IT, ki bo poskrbelo za vaše informacijske sisteme in vam omogočilo, da se osredotočite na pomembnejše poslovne naloge.

Digitalizacija vaših poslovnih procesov

Poleg zagotovljenega vsakodnevnega osnovnega operiranja stremijo k digitalizaciji poslovnih procesov in brezpapirnemu poslovanju. Vaše delovne procese poenostavijo in digitalizirajo, kar pomeni, da bodo prestale preizkus časa in ostale učinkovite tudi v prihodnosti. Uporabljajo uveljavljene rešitve, s katerimi so že mnogim podjetjem poenostavili poslovanje.

mikronis-it-digitalizacija

Zakaj potrebujete podjetje Mikronis IT?

Ko najamete podjetje za informacijsko podporo, kot je to Mikronis IT, se lahko poslovite od skrbi zaradi izpada dela v primeru okvare omrežja ali sistema. Njihovi IT strokovnjaki so vam vedno na voljo in vam lahko pomagajo tudi na daljavo. Tudi če imate samo preprosto vprašanje o delovanju sistemov ali strežnikov, ste lahko prepričani, da boste dobili pravi nasvet strokovnjaka z večletnimi izkušnjami na področju informacijske tehnologije.

Pri podjetju Mikronis IT vam nudijo cenovno ugoden servis kakor tudi vzdrževalne pogodbe, ki vključujejo podporo pri strojni in programski opremi, ter garancijski servis.

Dvig produktivnosti na enostaven način

Če vam ni treba skrbeti za reševanje IT težav, se lahko vi in vaši zaposleni osredotočite na osrednje poslovne dejavnosti. Prav tako lahko pričakujete manj izpadov dela, saj se lahko zanesete na strokovno znanje IT strokovnjakov Mikronis IT. V njihovem podpornem načrtu storitev boste našli tudi preventivno vzdrževanje, s čimer zmanjšajo možnost okvare računalniških sistemov ali omrežij.

Zaposleni so temelj vsakega podjetja, njihova učinkovitost neposredno vpliva na poslovanje. Z vzdrževanimi in posodobljenimi sistemi boste lažje zadovoljili potrebe strank ali partnerjev in se izognili finančnim težavam in težavam z ugledom. Z najemom IT storitev ste lahko prepričani, da bo vaša programska in strojna oprema vedno v koraku s časom.

Manjši stroški, večja varnost

Sodelovanje s podjetjem Mikronis IT vam lahko na dolgi rok prihrani veliko časa in sredstev. Ker lahko servisni oziroma vzdrževalni načrt prilagodite po svojih potrebah, boste dolgoročno imeli manj stroškov, kot pa če za poln delovni čas zaposlite IT strokovnjaka. Prihranite tudi pri stroških zaposlovanja, zaslužku ter prostoru in opremi, ki bi jo IT strokovnjak potreboval pri delu.

mikronis-it-varnost-kibernetski-napadi

Lahko ste prepričani tudi v varnost vaših sistemov. Brskanje oziroma poslovanje v digitalnem svetu zahteva vse več pozornosti. Spletni nepridipravi prežijo na ranljive sisteme z virusi, phishingom in ostalimi zlonamernimi programskimi kodami. Podjetje Mikronis IT vam pomaga zaščititi podatke in opremo z rednimi posodobitvami programske in strojne opreme, varnostnimi mehanizmi in varnostnimi kopijami.

Kibernetska varnost

Glede na današnje grožnje v spletu in šibkost vašega informacijskega sistema, vam izdelajo popolno analizo dejanskega stanja in vpeljejo znane rešitve, s katerimi bo vaš sistem maksimalno varen. Izvajajo tudi penetracijske teste v vaši informacijski infrastrukturi in izobraževanja zaposlenih na tem področju.

Nudijo vam tudi razširitev prostora, vzpostavitev delovnega omrežja, podporo za oblačne rešitve in prilagojene vzdrževalne pakete.

Več o podjetju Mikronis IT na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

mikronis-it-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.