GRAYLING d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Mala ulica 8, 1000 Ljubljana
  • 01 434 26 65
  • www.grayling.com
Davčna št.:
SI 78822521
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2227002

Grayling je v Sloveniji prisoten že od leta 2004. V tem času so zgradili močno ekipo svetovalcev, katere moč temelji na ključnih prednostih, ki jih ponuja Grayling: kombinacijo izkušenih svetovalcev z mednarodnimi izkušnjami in odlične mlade talente.

Na podlagi poznavanja in razumevanja lokalnega političnega, poslovnega in medijskega prostora je ekipa svetovalcev iz agencije Grayling izvedla niz uspešnih projektov na področju javnih zadev, korporativnih komunikacij in upravljanja z ugledom, komunikacije v pred in post-privatizacijskih zadevah in odnosih z javnostmi.

Nekateri izmed njihovih sedanjih in prejšnjih naročnikov so: AISE, APAX Partners, BASF, easyJet, Danone, Discovery, Economist, GlaxoSmithKline, IBM, IKEA, Johnson & Johnson, Lenovo, Mars, Panasonic, Marsh, Schering Plough, Sporting Bet, Research International in Dunajska Borza.

S komunikacijskim svetovanjem so podprli tudi farmacevtsko podjetje GlaxoSmithKline, ki je na slovenski trg uvedlo prvo zdravilo za zmanjševanje telesne mase, v Evropi na voljo brez recepta.


Deli z drugimi: