Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica
  • 05 907 34 61
  • referat@fuds.si
  • www.fuds.si/sl
Davčna št.:
SI 10636200
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2230526000
Transakcijski račun:
SI56 0224 1025 5885 511
Osnovna dejavnost:
P85.422 Visokošolsko izobraževanje
Ustanovitelj:
Inštitut za interdisciplinirana in aplikativna raziskovanja

Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi na treh stopnjah; dodiplomski, magistrski in doktorski.

Študijski programi fakultete vam nudijo znanja in kompetence, potrebne za uspešno in profesionalno opravljanje dela, ki prinaša vedno nove izzive. Ne glede na to, ali boste delali v javni ali zasebni sferi, postali menedžer, organizator, analitik, uradnik, svetovalec ali poslovnež, vam premišljeno zasnovani programi na FUDŠ nudijo znanja in kompetence, potrebne za uspešno strokovno opravljanje dela, ki prinaša vedno nove izzive. Z izbiro študija na dodiplomski stopnji, magistrski stopnji in doktorski stopnji v Novi Gorici in/ali Ljubljani boste lahko po koncu študija uspešno sooblikovali prihodnost naše družbe.

FUDŠ_SASS_2020

»Postali bomo eden vodilnih evropskih centrov«

Naše poslanstvo in cilji za študente so jasno zasnovani. Zavezani smo inovativnosti, vrhunskosti in uporabnosti znanja. Spodbujamo intelektualno refleksijo in prenašamo znanstvena spoznanja v lokalno in globalno okolje. Usposabljamo odgovorne posameznike, sposobne kompetentno opravljati delo in se aktivno soočati z razmerami na trgu in v družbi. Tako soustvarjamo pogoje za odprtost, svobodo, blaginjo in trajnost.

Plodno raziskovalno delo naših znanstvenih sodelavcev in visokošolskih učiteljev, ki je v skladu z imenom fakultete izrazito uporabno naravnano, naslavlja problematike, ki so izredno pomembne tako z gospodarskega kot s širšega družbenega vidika. Raziskovalci FUDŠ so večkrat dokazali, da se ne izogibajo obravnavi občutljivih tematik, ampak se jih lotevajo ob upoštevanju standardov znanstvene nepristranskosti in raziskovalno-metodološke rigoroznosti in korektnosti.

Stremimo k štirim temeljnim vodilom, na katerih vsakodnevno gradimo naše uspešne zgodbe. Interdisciplinarnost, usmerjenost v mednarodni prostor, kakovost in uporabnost.

Ponujamo vam programe v rednem in izrednem načinu študija. Več informacij o samih programih pa si lahko ogledate na naši spletni strani.

Za vsepodročnejše informacije o vpisu in vpisnih pogojih nas lahko kontaktirate preko e-naslova vpisi@fuds.si ali na telefonsko številko +386 5 9073461.


Deli z drugimi: