EUDACE d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 11420421
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3503631000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0000 9493 640
Osnovna dejavnost:
M74.900 Drugje nerazvrščene strokovne in tehnične dejavnosti
Ustanovitelj:
Eudace, družba za svetovanje in razvoj projektov, d.o.o.; Goran Živec; Igor Pirc

Spoznajte podjetje Eudace

Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega svetovanja. Sodelujejo tudi pri razvoju kadrov in delovnega prava ter pri pridobivanju povratnih in nepovratnih sredstev. Sodelujejo tako z manjšimi družinskimi podjetji, ki jih spremljajo pri rasti in razvoju, kot tudi z večjimi sistemi in javnimi institucijami.

Delovanje zasebnih gospodarskih družb, oseb javnega prava ter razvoj podjetniških pobud porajajo kompleksne izzive, ki zahtevajo celostno obravnavo, raznolika in specialistična znanja. V družbi Eudace so zato zbrani strokovnjaki z različnih področij. Širok nabor znanj in bogatih izkušenj jim omogoča inovativen pristop do izzivov, s katerimi do njih pristopijo stranke. Z inovativnim pristopom, znanji in izkušnjami z različnih področij zato lažje uspešno najdejo rešitve za izzive, s katerimi se stranke in njihova podjetja srečujejo.

Oseben pristop

Vsako podjetje, s katerim sodelujejo, jemljejo kot bi razvijali svoje podjetje, kar jim omogoča oseben pristop. Obenem pa se tako tudi lažje prilagodijo stranki, njenim željam in potrebam. Strankam stojijo ob strani od začetka do konca postopka. Njihove storitve zajemajo svetovanje, pomoč pri pridobivanju in urejanju dokumentacije ter vodenje skozi procese. Eudace ves čas teži k temu, da je pot do rešitve strokovna, a tudi prijetna izkušnja. S svojimi strankami si želijo dolgoročnega sodelovanja. Pri reševanju izzivov se opirajo na svoje številne izkušnje in dobre prakse, ki so jih pridobili skozi leta poslovanja z različnimi strankami iz različnih sektorjev.

Da svojim strankam zagotovijo čim boljšo storitev, svoje znanje nenehno nadgrajujejo z izobraževanji v Sloveniji in tujini. Prav tako pa svoje znanje in izkušnje radi podelijo z drugimi, znanja željnimi posamezniki na različnih seminarjih in izobraževanjih. Nenazadnje pa znanje z veseljem prenašajo na mlajše člane ekipe, ki so se odločili, da bodo svojo poklicno pot začeli prav v podjetju Eudace.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja EUDACE d.o.o.

Informacijska varnost in najpogostejša varnostna tveganja v podjetjih

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EUDACE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice