Digital.si, Mojca Petan s.p.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Rašica 31a, 1315 Velike Lašče
  • 070 175 175
  • info@digital.si
  • www.digital.si/
Davčna št.:
SI42047374
Matična št.:
7132689000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 4887 907
Osnovna dejavnost:
J62.090 Druge z informacijsko tehnologijo in računalniškimi storitvami povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
Mojca Petan

Spletna prisotnost podjetja ne glede na panogo lahko močno vpliva na uspeh in razvoj. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da večina strank pred nakupom ali najemom storitev najprej obiščejo njihovo spletno stran. Tega se zavedajo tudi pri podjetju Digital.si, ki bodo poskrbeli za močno spletno prisotnost vašega podjetja.

Podjetje Digital.si z vami izdela spletno stran, ki bo odzivna in prodajna. Svoje storitve stalno prilagajajo novim trendom in razvoju na trgu. Stremijo k ažurnosti in prilagodljivosti. Ponujajo storitve primerne tako za novonastala kot tudi že mednarodno uveljavljena podjetja. Odlikuje jih predvsem individualen pristop, intuitivne storitve, ustrežljivost in certificirano znanje.

Do uspešne predstavitve na spletu

Kaj pa sploh pomeni spletna prisotnost? Že sam obstoj spletne strani ali spletne trgovine poveča verodostojnost vašega podjetja. Zagotovo obstaja več ponudnikov, ki ponujajo podobne storitve kot vi. Izstopate lahko, da imate spletno mesto, ki izgleda dobro in svojim potrošnikom jasno sporoča kakovostne informacije. Brez spletnega mesta lahko ljudje dvomijo v vašo legitimnost kot podjetje. Spletna stran je priložnost, da naredite odmeven prvi vtis.

digital-bon-predstavitev

Postavitev spletne strani je dolgoročen proces, ki zahteva poglobljeno znanje in izkušnje. Digital.si ponuja vse, kar potrebuje vaše podjetje za uspeh na spletu. Na podlagi vaših želja naredijo osnutek grafične podobe spletne strani ali trgovine. Z vašo pomočjo in popravki pripravijo celostno grafično podobo. Glede na zahteve uredijo tudi povezave, vgradijo videe, galerije in obrazce.

Uredijo vam tudi spletno gostovanje, ki je bistvenega pomena, da lahko vaša blagovna znamka javnosti ponudi kakovostne storitve. Gostovanje se lahko uporablja za aplikacije, trgovine in e-pošto. Pri Digital.si vam pripravijo razvojno okolje in zagotovijo prostor na strežniku. Prednosti dobrega gostovanja so večja varnost, boljša zmogljivost in odzivnost in kakovostna tehnična podpora.

Prepustite oglaševanje in administracijo strokovnjakom

Vsak si želi takojšnje rezultate. Spletno trženje in administracija spletne strani pa zahtevata veliko mere potrpljenja in časa. Verjetno tudi niste strokovnjak za spletno trženje. Če bi se raje posvetili bolj kritičnim delovnim nalogam, to delo prepustite strokovnjakom podjetja Digital.si. Poskrbeli bodo za oglaševanje, posodabljanje in urejanje spletne strani, postavitev Facebook strani in pomoč na daljavo.

Digital.si: enostaven vmesnik za urejanje spletne strani

Administratorji spletnih strani vedno iščejo nove rešitve, kako posplošiti upravljanje spletne strani, kako se najlažje dokopati do dragocenih podatkov, ki so ključni za nadaljnji razvoj podjetja. Pri Digital.si so pripravili uporabniški vmesnik, s katerim nestrokovnjaki postanejo strokovnjaki.

  • Vsi podatki na enem mestu – ne potrebujete 100 različnih aplikacij in vtičnikov za spremljanje vaših podatkov
  • Spremljanje in analiza – dostop do analize je omogočen neposredno na spletni stran
  • Obvladovanje domen – pregled razpoložljivih domen za vašo spletno stran
  • Prenosi podatkov – enostavni uvozi in izvozi podatkov za nadaljnje delo
  • Stiki z vašimi strankami – z različnimi digitalnimi aplikacijami do vaših naročnikov in partnerjev

Spletne trgovine vse bolj priljubljene

V novi digitalni podobi svetovnega gospodarstva so spletne trgovine oziroma e-poslovanje vse bolj pomemben sestavni del poslovne strategije večine podjetij in trden katalizator za gospodarski razvoj. Spletna trgovina vam omogoča, da svoje izdelke prodajate po vsem svetu in posledično svojo blagovno znamko predstavite širši javnosti. Če imate fizično trgovino, ste omejeni na točno določeno lokacijo, medtem ko je doseg spletne trgovine praktično neomejen.

Več o postavljanju spletnih strani in podjetju Digital.si na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi: