3APPES d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Močilnikarjeva 6, 1000 Ljubljana
  • 041 615 566
  • info@3appes.si
  • www.3appes.com
  • Ponedeljek - petek 8.00 - 16.00
Davčna št.:
SI 17581524
Matična št.:
2147483647

Kdo smo

3 APPES d.o.o. je inovativno podjetje, ki je julija 2011 vstopilo na trg z željo po ustvarjanju raznovrstnih inovativnih programskih rešitev. Na tem področju smo pod okriljem drugih podjetij delovali vrsto let in tako pridobili izkušnje iz programiranja, oblikovanja in razvoja programske opreme. Našo ekipo žene želja po novih izzivih in nenehnemu razvoju.

Kaj delamo

Ukvarjamo se s celovitimi programskimi rešitvami, na različnih platformah in v različnih okoljih. Nudimo svetovanje in izdelavo raznovrstne programske opreme, od preprostih spletnih strani, spletnih aplikacij, do naprednih mobilnih, namiznih aplikacij. Vašo realizirano idejo vam lahko tudi grafično oblikujemo!
Kompleksne programe skušamo čim bolj približati končnim uporabnikom in s tem poskrbeti za njihovo zadovoljstvo in čim lažjo uporabo.
Osredotočeni smo na mobilne in spletne rešitve, vendar kljub temu stremimo k čim večjemu razponu storitev na področju razvoja programske opreme.
Poleg raznovrstne ponudbe storitev razvijamo tudi inovativne produkte, namenjene zabavi, krajšanju delovnih procesov in avtomatizaciji.

Kako delamo

K realizaciji vaših idej pristopamo profesionalno, hitro, učinkovito in v skladu z vašimi željami. Pri celotnem procesu smo vam na voljo tudi za svetovanje in podporo.
Trudimo se razmišljati izven standardnih okvirjev in s tem prinesti svežino vaši dejavnosti in tako razviti rešitve, ki so uporabnikom prijazne in razumljive.


Deli z drugimi: