Računalništvo, telefonija
03.09.2008 15:04

Deli z drugimi:

Share

Nov spletni portal Victoria

Zaživel je nov spletni portal www.victoria.si, namenjen vsem, ki verjamejo v ljudi in se zavzemajo za razvoj njihovih potencialov. Portal Victoria prinaša HRM znanje in ga povezuje z dobrimi praksami ter strokovnjaki za razvoj kadrov. Ponuja uporabne vsebine vsem, ki se nikoli ne naveličajo (samo)izpopolnjevati, spodbuja k razmišljanju o novih kadrovskih strategijah in tako želi prispevati k napredku slovenske HRM stroke.

Portal po načelih, ki ga poznajo v tujini, zbira izbrane vsebine na temo HRM-ja, jih objavlja na enem mestu in tako olajša iskanje tistim, ki jih tovrstne vsebine zanimajo. Da se bodo obiskovalci lažje orientirali, so ga razdelili v več rubrik.

V rubriki Napredek bodo objavljene vsebine, ki nas vse silijo, da razmišljamo za naprej. Razveselile bodo predvsem tiste, ki imajo raziskovalno žilico in želijo biti dva koraka pred drugimi.

V rubriki Praktikum bodo objavljene uporabne rubrike za vse, ki se želijo izpopolnjevati v odgovornem vodenju (npr.: kako delati v timu, kako ravnati z težavnimi sodelavci,…).

Rubrika Intervju je namenjena spoznavanju slovenskih kadrovskih vodij. Vsak mesec bodo predstavili nov obraz s tega področja.

Rubrika Dobre prakse že z imenom pove, kakšna bo vsebina. Prinašala bo zglede konkretnih, dobrih in inovativnih HRM praks iz podjetij. Rubrika, iz katere bodo obiskovalci portala lahko dober zgled preslikali tudi v svoj poslovni vsakdan.

Posebno pozornost bodo namenili koledarju, ki ga bodo polnili z dogodki, ki jih HRM strokovnjaki ne smejo prezreti in bLOGOSvetu, v katerem bo tim Victoria trenerjev odgovarjal na vprašanja, ki jih bodo poslali obiskovalci portala.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več