Telefonija
31.03.2008 11:33
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG z novo dodatno opremo za mobilne aparate

Družba LG Mobile je pri nas pred dobrega pol leta pričela s trženjem mobilnih telefonov, sedaj pa prihaja k nam tudi z dodatno opremo. Konec marca v Slovenijo prihajata dve novosti – brezžični stereo zvočniki MSB-100 in nova bluetooth slušalka HBM-761. Brezžična slušalka LG HBM-761 je estetsko oblikovan pripomoček, ki se z mobilnim aparatom poveže prek Bluetooth povezave in zmore opravljati do 6 ur neprekinjenih pogovorov, v stanju pripravljenosti pa proizvajalec navaja avtonomijo do 150 ur. Elegantna slušalka, ki se napolni v dveh urah, ne predstavlja bremena za uporabnikovo uho, saj je peresno lahka. Tehta namreč 11 gramov.

Prodajne police trgovin so ugledali tudi zanimivi modrozobi stereo zvočniki z oznako MSB-100. Te lahko povežemo z glasbenimi mobilnimi aparati, ki imajo vgrajeno Bluetooth povezavo. Priročni zvočniki so kompaktnih dimenzij, a iz sebe iztisnejo dober zvok, zato jih lahko brez težav uporabite za manjše zabave. Poleg poslušanja glasbe zmorejo opravljati tudi klice, še več, vgrajena elektronika ob dohodnem klicu samodejno prekine predvajanje glasbe ter ga po končanem klicu nadaljuje (primerno tudi za uporabo v vozilu). Vgrajena baterija z enim polnjenjem nudi do 8 ur glasbenih užitkov.

Priporočene prodajne cene z vštetimi dajatvami znašajo 39,90 evrov za slušalko ter 99,90 evrov za zvočnike, izdelka pa sta naprodaj v vseh bolje založenih trgovinah z dodatno opremo za mobilne telefone.


Prijavi napako v članku