Življenjski slog
05.05.2022 15:47

Deli z drugimi:

Share

Laserski gravirni stroj za vsako delavnico

Zakaj bi sploh potrebovali laserski gravirni stroj? Če odmislimo, da gre za izredno »kulsko« napravo, katera nam dovoljuje uresničitev otroških sanj igranja z laserjem, je le-ta tudi izredno priročna. Večino laserskih gravirnih strojev podpira tako funkcijo graviranja kot tudi rezanja, torej rešitev dva-v-enem. Tako imate na voljo kar nekaj možnosti pri ustvarjanju z različnimi materiali. Tudi laserski gravirni stroj AtomStack S10 Pro vključuje obe možnosti ustvarjanja, vse skupaj pa je izredno enostavno, saj resnično potrebujete le eno izmed združljivih programskih oprem in nekaj potrpežljivosti pri oblikovanju motivov. Laserski stroj AtomStack si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI, kjer je na voljo za 535,71 €. Če pa uporabite akcijsko kodo CCS10P, pa boste ceno znižali na veliko bolj ugodnih 390,59 €.

Laserski gravirni stroj AtomStack S10 Pro: ključne značilnosti

Laserski gravirni stroj je izdelan iz anodizirane aluminijeve zlitine, ki naredi stroj bolj trpežen, obenem pa mu izboljša natančnost graviranja in rezanja. Celotno konstrukcijo naj bi po besedah proizvajalca bilo moč sestaviti v 20 minutah.

Ultra fino lasersko fokusno območje je zmanjšano na 0,08*0,06 mm. Laser visoke gostote lahko zlahka reže 20 mm svetli les, 15 mm debel akril, gravira pa lahko tudi neposredno na nerjaveče jeklo, kovino, keramiko in steklo. Hitrost graviranja in rezanja je 40 % višja od običajnega modela.

Pred začetkom graviranja vam ni potrebno prilagajati fokusa. Območje žariščne točke novega laserja je le 1/3 površine točke drugih podobnih laserjev. Nov laser hkrati združuje natančno graviranje in visoko energijsko rezanje. Moč laserja s fiksnim fokusom je stabilnejša od laserja s povečavo.

Na osi X in Y so natančne merilne črte za hitrejšo merjenje dolžine. Velika delovna površina 410 x 400 bo dovolj za različne potrebe graviranja in zahteve uporabnika. Naprava je združljiva z različno programsko opremo za graviranje: LaserGRBL (za osnovne uporabnike), LightBurn (ponuja več naprednih orodij). Podpira tudi Windows in Mac pametne naprave.

Laserski gravirni stroj AtomStack uporablja integrirano vijačno palico, zaradi katere je gibanje laserje bolj natančno, sklopka pa bolj trpežna. Gravirate lahko tudi brez povezave z računalnikom. V primeru nepričakovane situacije se stroj samodejno ustavi in prepreči morebitne poškodbe.

Za še več informacij kliknite na TO POVEZAVO. Spletni prodajalec Cafago vam laserski gravirni stroj pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev. Ne pozabite uporabiti akcijsko kodo CCS10P.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Laserski rezalnik laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več