Življenjski slog
05.05.2022 15:47

Deli z drugimi:

Share

Laserski gravirni stroj za vsako delavnico

Zakaj bi sploh potrebovali laserski gravirni stroj? Če odmislimo, da gre za izredno »kulsko« napravo, katera nam dovoljuje uresničitev otroških sanj igranja z laserjem, je le-ta tudi izredno priročna. Večino laserskih gravirnih strojev podpira tako funkcijo graviranja kot tudi rezanja, torej rešitev dva-v-enem. Tako imate na voljo kar nekaj možnosti pri ustvarjanju z različnimi materiali. Tudi laserski gravirni stroj AtomStack S10 Pro vključuje obe možnosti ustvarjanja, vse skupaj pa je izredno enostavno, saj resnično potrebujete le eno izmed združljivih programskih oprem in nekaj potrpežljivosti pri oblikovanju motivov. Laserski stroj AtomStack si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI, kjer je na voljo za 535,71 €. Če pa uporabite akcijsko kodo CCS10P, pa boste ceno znižali na veliko bolj ugodnih 390,59 €.

Laserski gravirni stroj AtomStack S10 Pro: ključne značilnosti

Laserski gravirni stroj je izdelan iz anodizirane aluminijeve zlitine, ki naredi stroj bolj trpežen, obenem pa mu izboljša natančnost graviranja in rezanja. Celotno konstrukcijo naj bi po besedah proizvajalca bilo moč sestaviti v 20 minutah.

Ultra fino lasersko fokusno območje je zmanjšano na 0,08*0,06 mm. Laser visoke gostote lahko zlahka reže 20 mm svetli les, 15 mm debel akril, gravira pa lahko tudi neposredno na nerjaveče jeklo, kovino, keramiko in steklo. Hitrost graviranja in rezanja je 40 % višja od običajnega modela.

Pred začetkom graviranja vam ni potrebno prilagajati fokusa. Območje žariščne točke novega laserja je le 1/3 površine točke drugih podobnih laserjev. Nov laser hkrati združuje natančno graviranje in visoko energijsko rezanje. Moč laserja s fiksnim fokusom je stabilnejša od laserja s povečavo.

Na osi X in Y so natančne merilne črte za hitrejšo merjenje dolžine. Velika delovna površina 410 x 400 bo dovolj za različne potrebe graviranja in zahteve uporabnika. Naprava je združljiva z različno programsko opremo za graviranje: LaserGRBL (za osnovne uporabnike), LightBurn (ponuja več naprednih orodij). Podpira tudi Windows in Mac pametne naprave.

Laserski gravirni stroj AtomStack uporablja integrirano vijačno palico, zaradi katere je gibanje laserje bolj natančno, sklopka pa bolj trpežna. Gravirate lahko tudi brez povezave z računalnikom. V primeru nepričakovane situacije se stroj samodejno ustavi in prepreči morebitne poškodbe.

Za še več informacij kliknite na TO POVEZAVO. Spletni prodajalec Cafago vam laserski gravirni stroj pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev. Ne pozabite uporabiti akcijsko kodo CCS10P.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Laserski rezalnik laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več