Računalništvo, telefonija
28.04.2011 09:05

Deli z drugimi:

Share

Kako varni smo na spletu?

Kje preti nevarnost, kako jo prepoznati, kako jo preprečiti in kaj storiti, ko je že prepozno?
Kje preti nevarnost, kako jo prepoznati, kako jo preprečiti in kaj storiti, ko je že prepozno?

Ko je govora o spletni varnosti, se nas navadno drži izjava »Meni se to ne more zgoditi.«, a statistike pravijo drugače. Kje preti nevarnost, kako jo prepoznati, kako jo preprečiti in kaj storiti, ko je že prepozno? Kako se zaščiti posameznik in kako podjetja? Kako varne so mobilne naprave ter oblak in zakaj nekatera podjetja prepovedujejo družbena omrežja? Je bolj varno spletno ali mobilno bančništvo? Da pa ne bo govora samo o »nevarnih« tveganjih, smo za vas pripravili še RN nasvete za večjo spletno varnost ter nekatere ukrepe, kaj storiti, ko je že prepozno.

Več o tem si lahko preberete v novi številki revije, kjer vas čakajo še zanimive novice s področja računalniških in zabavnih tehnologij, uporabni računalniški triki in nasveti, opisi iger in igralnih konzol, IT izobraževanja, IT zaposlitveni oglasi, predstavitveni članki slovenskih podjetij in še bi lahko naštevali. Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.

1,49 € – Se splača!

Preko spodnjega obrazca lahko naročite brezplačen ogledni izvod aktualne številke revije Računalniške novice. Vpišite svoje podatke in se prepričajte!


Prijavi napako v članku