Računalništvo, telefonija
20.05.2008 11:17

Deli z drugimi:

Share

Javni predogled rešitev Windows Essential Server Solutions

Strankam in Microsofovim partnerjem je odslej na voljo spletna stran, kjer se lahko seznanijo z možnostmi preizkusa še nepredstavljenih različic rešitev Windows Essential Server Solutions za mala in srednje velika podjetja: Windows Small Business Server 2008 in Windows Essential Business Server 2008.

Rešitve Windows Essential Server Solutions združujejo Microsoftove tehnologije, kot so Windows Server 2008, Exchange Server 2007, SQL Server 2008, in druge Microsoftove izdelke ter storitve. Podjetjem pomagajo pri izboljšanju učinkovitosti, storilnosti in pri doseganju rasti. Idealne so tudi za tehnološke svetovalce, ki skrbijo za vse bolj kompleksne informacijske zahteve v malih in srednje velikih organizacijah.

Rešitve Windows Essential Server Solutions, ki bodo na voljo še letos, naj bi prinesle malim in srednje velikim podjetjem precej preprostejšo uvedbo in upravljanje kot ločeni izdelki, ki bi zagotavljali enake funkcionalnosti. Obenem bodo nudile prilagodljivo licenciranje in cene, ki zagotavljajo občutne prihranke v primerjavi z nakupom posameznih izdelkov.


Prijavi napako v članku