Računalništvo, telefonija
29.02.2016 15:10

Deli z drugimi:

Share

Enostavno pretvarjanje in prenašanje vsebine glasbenih in zvočnih kaset na priključen računalnik

Svet se hitro spreminja iz analognega v digitalnega. Zakaj ostati v formatu, ki počasi tone v pozabo? Spremenite format!
Enostavno pretvarjanje in prenašanje vsebine glasbenih in zvočnih kaset na priključen računalnik
Enostavno pretvarjanje in prenašanje vsebine glasbenih in zvočnih kaset na priključen računalnik

Danes lahko digitaliziramo skorajda vse. Nekateri celo trdijo, da se resnični svet okoli nas spreminja v ničle in enke ter da ga malo po malo nezadržno spreminjamo.

Če so vaše fotografije, avdio in video zapisi še vedno v analogni obliki, potem je popolnoma možno, da ti podatki vašim otrokom i vnukom ne bodo več dostopni, saj ne bo več naprav, na katerih bi lahko analogne podatke predvajali.

Prepričani smo, da otrok in vnukov ne želite prikrajšati za spomine samo zato, ker do ti nastali v analogni dobi. Hitro se vrzite na delo!

Vašo dragoceno zbirko gramofonskih plošč lahko v digitalno obliko spremenite s pomočjo USB gramofona na jermenski pogon. Gramofon je elegantnega, retro videza ter ima vgrajen predojačevalnik in programsko opremo Audacity.

Skener Reflecta 3 v 1 bo poskrbel, da vaši diapozitivi, slike in negativi ne potonejo v pozabo. Digitaliziral jih bo brez pomoči osebnega računalnika, v optični ločljivosti 1.800 dpi. Ima lasten zaslon in vhod za spominsko kartico.

Dekoder za kasete Ion Tape Express vam bo omogočil enostaven prenos glasbenih in avdio kaset na priključen računalnik. Tako boste lahko najljubši miks pesmi, posnetke z radia ali priljubljene radijske oddaje iz otroštva lahko poslušali na vsakem glasbenem stolpu, v avtu ali na potovanju. Lahko ga celo direktno povežete z iTunesi.

Kompaktno ohišje lahko spravite v vsak žep, no, če boste uporabljali baterije, vam lahko naprava služi tudi kot prenosni kasetofon.

Tape Express se tekom digitalizacije polni preko USB priključka na računalniku, zato adapter za napajanje ali baterije niso potrebne.

Z Basetechovim Video Grabberom lahko vaše avdio in video podatke obdelujete in digitalizirate neposredno z USB vmesnika. To je naprava, ki jo priporoča tehnična služba Conrad – Conrad Tekkie.

Ko napravo preko 2.0 USB vhoda priključite na računalnik, se lahko povežete s CD in DVD predvajalnikom, videorekorderjem, kamero, digitalnim fotoaparatom, video kamero ali katerokoli drugo AV napravo z S-video priključkom.

Urejanje ali obdelavo boste dodelali s pomočjo priložene programske opreme. Zunanje napajanje naprave ni potrebno.

Renkforce WSF01 je prenosni, brezžični skener, ki je idealen za optično branje dokumentov, fotografij in vizitk, tudi na poti.

Izjemo kompakten skener spravi vase dokumente na opcijsko dostopno micro SDHC kartico ali pa jih preko wi-fija direktno pošlje odgovarjajoči aplikaciji na vašem pametnem telefonu ali tablici. Preko vgrajenega zaslona v barvi boste z lahkoto spreminjali nastavitve ter pregledovali slike.

Samo pri Conradu!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku