Računalništvo, telefonija
21.12.2006 08:44

Deli z drugimi:

Share

Datalab podelil priznanja za najboljše v letu 2006


Utrinek s podelitve priznanj

Zavezanost h kakovosti, zavezanost k doseganju zastavljenih ciljev in preseganju le-teh so temeljne vrednote, na podlagi katerih DataLab d.d. tudi v letošnjem letu nagrajuje najboljše. Posameznike in podjetja, ki s svojim znanjem, motiviranostjo in profesionalnim pristopom najbolje udejanjajo moto našega podjetja in mu dajejo smisel. DataLab d.d. je izbral najboljše tako v slovenskem prostoru, kot tudi na ravni hčerinskih podjetij. Na slovesnem prednovoletnem srečanju v prijetnem okolju Grand hotela Domina smo podelili 18 plaket.

Najboljši na domačih tleh
Po mnenju in na podlagi preteklih izkušnjah ekipe DataLab-a, je bilo na področju IMPLEMENTACIJE programske opreme PANTHEON v letošnjem letu najbolj uspešno podjetje Sima Sistemi z implementacijo v družbi SCT d.d. Predstavnika podjetja SCT d.d. g. Lojze Zajc in g. Janez Jamnik sta poleg g. Matjaža Brezarja iz Sigme, slovesno in z navdušenjem prevzela plaketo v priznanje dobremu delu.

DataLab d.d. je podelil plaketo tudi za najbolj uspešno hčerinsko podjetje. V letu 2006 nosi zmagovalno palico DataLab Hrvaška.

Plaketa za najboljšega podpornika na daljavo “RDS”, pa gre po mnenju DataLab-a in glede na izkazano zadovoljstvo, g. Sendiju Anželju iz podjetja JAMADA d.o.o.

Na domačih tleh je naziv “naj PODPORNIK” prejel že v lanskem letu nominirani g. Iztok Peciga (Helpdesk, d.o.o.). Plaketa potrjuje zelo dobro, kontinuirano in predano delo, ki ga zaznavajo tudi uporabniki.

Z nazivom “naj PARTNER” se v letošnjem letu lahko pohvali podjetje E-POS REŠITVE d.o.o iz Ljubljane.

Kot rečeno, so zabeleženi tudi “naj PRODAJALCI”. Na slovenskih tleh podeljujemo plaketo “naj PRODAJALCA” g. Marcelu Škerjancu (STROKA PRODUKT d.o.o.).

Najboljši v hčerinskih podjetjih
Na ravni Datalab hčerinskih podjetij so prav tako beleženi najboljši rezultati. Ti so tako kot na ravni družbe DataLab Slovenija razdeljeni na področje “naj PODPORNIK”, “naj PARTNER” ter “naj PRODAJALEC”.

V sosednji Hrvaški gredo zasluge za dobro delo ter s tem prejem naziva “naj PODPORNIK” g. Amiru Karamehmedić-u (Dingo d.o.o.). G. Alem Džeko (BTS Computers d.o.o.) iz Bosne in Hercegovine se pridružuje kolegu ter prav tako prejema plaketo. Plaketo za “naj PODPORNICA” Srbije in Črne gore je prevzela ga. Slavica Šimić (ICTT d.o.o.). Zadnjo plaketo v tem segmentu pa smo podelili ge. Rozalini Lazarovski (Datalab MK d.o.o.).

Na Hrvaškem prejme plaketo “naj PARTNER” za leto 2006 podjetje Tehning d.o.o. V Bosni in Hercegovini se je najbolje izkazalo podjetje BTS COMPUTERS d.o.o.. Plaketa gre tudi v Srbijo in Črno Goro, in sicer podjetju ICTT d.o.o.. Zadnja plaketa za “naj PARTNER-ja” priprada Makedonskemu podjetju Koniko d.o.o..

G. Viliano Benić (Onix d.o.o.) je prejemnik naziva naj PRODAJALCEC” in čestitk na območju Republike Hrvaške. V Bosni in Hercegovini gre za plaketa “naj PRODAJALCA” g. Edu Mesihović-u (Mobis d.o.o. Mostar). Čestitke gredo tudi v Srbijo in Črno Goro, in sicer g. Stanetu Novaku (Asist d.o.o.). Prejemnik laskavega naziva “naj PRODAJALEC” za področje Makedonije pa je g. Mile naskovski (Koniko d.o.o.).


Prijavi napako v članku