Igre
26.07.2010 13:40
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

COD4 turnir

Igranje COD4 se splača!
Igranje COD4 se splača!

Za poletne dni smo vam pripravili osvežitev s področja računalniških iger. V prihodnjem tednu se bo namreč odvijal COD4 turnir, ki bo potekal preko konca tedna, in sicer od 30.7 do 2.8.2010. Igralo se bo v načinu 4 proti 4, in sicer Search & Destroy. Ostala pravila si lahko ogledate na spletni strani za prijave. Prijave so možne tukaj. Pri tem opozarjamo, da bodo strežniki original.

Ker brez nagrad ne gre, zmagovalni ekipi pripada lasten 20 »sloten« strežnik za obdobje treh mesecev in brezplačna trimesečna naročnina na revijo Računalniške novice. Drugo mesto bo pisano na kožo žurerjem, saj jim pripadajo 4 party majčke. Te bodo prejeli po pošti. Tudi tretje mesto ne bo od muh, saj bodo dobitniki bronastih medalj deležni jar 100 GB prenosa na portal Mojblink.com in to za vse člane ekipe.

Pravila :

Call of duty 4 MW

Team size: 4vs4

GameType: S&D

PAM Mode: /rcon promod_mode match_mr12 (promod live)

Skupinski del:

Ekipe tekmujejo po sistemu vsak z vsakim. Zmaga prinese 3 točke, poraz 0 točk, neodločen izid 1 točko. Igra se po CB pravilih – 2 mapi, prvi ki osvoji 21 rund, zmaga. Na voljo so mape Crash, Strike, Backlot, Crossfire in Citystreets. V primeru, da sta v skupini dve ekipi z enakim številom točk, se bo upoštevala boljša razlika v rundah. Skripte niso dovoljene.

Playoff del:

Ekipe igrajo eno mapo z modom mr12, za katero se predhodno odločita kapetana obeh ekip.

Zmagovalna ekipa je tista ki prva osvoji 13 rund. Če je na koncu mape rezultat izenačen, se igrajo podaljški mr3 (2x 3runde na vsaki strani). Podaljški se igrajo toliko časa dokler ena ekipa v podaljšku ne osvoji 4 runde. Igra se po sistemu double-elimination.

Finale in za 3. mesto:

CB pravila-2 mapi

Prijave so omejene, zato pohitite.


Prijavi napako v članku