21.01.2011 13:38
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

RAZPRODAJA PROJEKCIJSKE OPREME

RAZPRODAJA PROJEKCIJSKE OPREME
RAZPRODAJA PROJEKCIJSKE OPREME

Ker je svetovna finančna kriza prizadela prav vsa področja (s svetlimi izjemami), so ljudje bolj pozorni na potrošnjo prav vsakega evra. Tudi podjetja zato trošijo bolj premišljeno.

Seveda pa kljub temu želimo vsi slediti trendom, predvsem na IT področju. Prav zato tudi podjetje LESTRA d.o.o., ki se specializirano ukvarja s projekcijsko tehnologijo, pripravlja posebne razprodaje zalog, akcije določenih artiklov in odprodajo demo opreme. Na njihovih spletnih straneh si lahko ogledate ugodne ponudbe.

V kolikor želite ponudbo prilagojeno vašemu poslovnemu prostoru, vam lahko pripravijo opremo za celotno konferenčno sobo. Iz široke ponudbe projektorjev, projekcijskih platen, žarnic za skoraj vse projektorje ter vse pripadajoče opreme, se bo našla tudi oprema za vas.

Nekatere modele projektorjev in platen pa si lahko ogledate tudi v njihovi demo sobi.

Opremite vaš poslovni prostor ali hišni kino z vrhunsko opremo po sprejemljivih cenah. Obiščite spletno stran www.centerprojekcije.si in privarčujte pri nakupu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LESTRA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri LESTRA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LESTRA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več