Stres – Kako se ga znebimo – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključena



OPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Opis:

Ker se vztrajno borim proti stresu, ki se ga, podobno kot trdovratnega madeža, ne da enostavno odstraniti, sem se lotila branja priročnika, ki ne obljublja hitrih rešitev, ponudi pa analizo stresa, njegovih vzrokov in posledic. Po logiki, da je dobro vedeti, kdo je tvoj sovražnik, je knjiga koristno čtivo. Pretirano bralca sicer ne razsvetli, najbrž tudi ne ozdravi, vendar pa branje vsekakor ne škodi.

Stres je čedalje večja težava in vsakdanji del sodobnega življenja. Ker pa se trije od petih obiskov pri zdravniku nanašajo na težave, povezane s stresom, si ne moremo več privoščiti, da se ne bi zmenili zanj. Kaj je torej stres in na koga vpliva? In kaj lahko glede tega ukrenete SAMI?

Knjiga nas vodi skozi simptome stresa in vzroke zanj ter pri tem poudarja, da biti v stresu ni znamenje šibkosti, temveč neizogibna posledica življenja v 21. stoletju. Najbolj motivirani in uspešni ljudje po navadi doživljajo najvišjo raven stresa. Dr. Kate Middleton opravi z mitom, da moramo izprazniti urnik, če želimo zmanjšati stres, in ponudi preizkušene prijeme za učinkovito spopadanje s to težavo. Čeprav z dobrim obvladanjem stresa še ne boste postali nadčlovek, se boste vseeno bolje počutili in več dosegli.

Zdravnica in psihologinja dr. Kate Middleton je direktorica organizacije Care v Hertfordshiru v Veliki Britaniji, pred tem pa je vodila državno dobrodelno organizacijo za pomoč pri anoreksiji in bulimiji. Glavna področja njenega delovanja so čustvene in duševne zdravstvene težave ter pomoč ljudem pri premagovanju ovir, zaradi katerih ne dosegajo svojih pravih zmogljivosti.


Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem MK ZALOŽBA D.D. (Več o izdelku)


Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808