THRIVE informacijske storitve, d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
 • Bukovje 17, 2370 Dravograd
 • 040 893 763
 • info@thriveshop.eu
 • thriveshop.eu/
Davčna št.:
SI60692910
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
8505691000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0002 2880 804
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Ustanovitelj:
Darko Poberžnik

Ni dvoma, da so računalniki, računalniška omrežja in ostala internet stvari (IoT) tehnologija pomembno vplivala na sodobni svet. Težko si je predstavljati obdobje, ko so bile fizične mape, telefonski klici in osebni sestanki edini način poslovanja. Današnja resničnost je, da je informacijska tehnologija nujna za poenostavljeno delo in večjo učinkovitost. Prav za to skrbijo pri podjetju Thrive d.o.o., ki so v svoji spletni trgovini Thriveshop pripravili vse, kar boste potrebovali tako za poslovno kot domačo rabo.

Spletna trgovina Thriveshop je bila ustvarjena z namenom vsakemu uporabniku zagotoviti kakovostno in poenostavljeno spletno nakupovanje računalniške opreme in telefonije.

Thriveshop: edino spletno mesto za gamerje in poslovne uporabnike

Vsak izmed vas se lahko uvrsti v dva različna spektra uporabnikov. Na eni strani so igričarji, na drugi pa poslovni uporabniki. Najdemo pa tudi hibridne profile, ki računalniške sisteme potrebujejo tako za igranje iger kot tudi poslovno rabo. Podjetje Thrive ažurno spremlja najnovejše novosti na področju potrošniške elektronike, kar se izraža v njihovi bogati ponudbi namiznih in prenosnih računalnikov, zaslonov, pametnih telefonov in strojnih komponent.

thrive-računalniki-prenosniki

Za domače pisarne so pripravili kompaktne namizne računalnike, ki so kljub manjši velikosti opremljeni z vso potrebno strojno opremo za poslovne procese. Tisti, ki želite oziroma potrebujete, da je vaša delovna postaja ali gaming računalnik prenosljiv, lahko izbirate med vrhunskimi prenosniki znanih proizvajalcev Lenovo, Asus, Acer, DELL, Microsoft in HP. Našli boste tako vstopne različice kot tudi krovne modele, ki vsebujejo najnovejšo strojno opremo, vključno z Ray Tracing in DLSS tehnologijo.

Kvalitetna strojna oprema je zagotovo najpomembnejši računalniški člen, če želite brezskrbno in brezhibno delovanje. Pogosto pa pozabimo na zaslon, ki prav tako igra ključno vlogo pri uporabniški izkušnji. Podjetje Thrive ponuja vrhunske IPS, HDR, HD in Full HD zaslone. Za piko na i pa so poskrbeli z ukrivljenimi zasloni in gaming zasloni z visoko frekvenco osveževanja, kar je še kako pomembno v profesionalnem svetu računalniških iger.

Vrhunski pametni telefoni po ugodni ceni

Vsak trepeta pred trenutkom, ko se pametni telefon odloči končati svojo pot. Pametne telefone potrebujemo že za skoraj vsako opravilo, od izobraževanja, zabave do dela. Če se želite izogniti večurnemu iskanju in potem še daljšemu čakanju dostave, potem obiščite spletno stran Thriveshop, kjer boste zagotovo našli sebi primeren pametni telefon. Čakajo vas konkurenčne cene, hitra dostava in kakovostna podpora.

IT storitve in svetovanje

Ena izmed glavnih dejavnosti podjetja Thrive so tudi raznolike IT storitve in svetovanje pri vzdrževanju in nakupu računalniške opreme. Servisirajo in vzdržujejo vse vrste namiznih in prenosnih računalnikov. Z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem vam zagotavljajo, da odkrijejo sleherno napako, ki jo odpravijo kvalitetno in v najkrajšem možnem času. Poleg servisnih storitev ponujajo še:

 • Nadgradnja računalnika
 • Formatiranje diskov in namestitev operacijskega sistema
 • Čiščenje ohišja, komponent in hladilnega sistema
 • Menjava tipkovnice na prenosnikih
 • Flashanje BIOS-a
 • Reševanje in obnovitev podatkov iz pokvarjenega trdega diska
 • Storitve po dogovoru z naročnikom
thrive-strojne-komponente

Potrošna elektronika za zabavo in delo

Raznoliko prodajno ponudbo so še dodatno razširili na ostalo potrošniško elektroniko. Stranke razveseljujejo z baterijami, skiroji, hladilniki, kabli, računalniško periferijo, projektorji, slušalkami in pametnimi urami ter zapestnicami.

Več podrobnosti o storitvah in ponudbi lahko izveste preko kontaktnega obrazca na njihovi spletni strani, preko info@thriveshop.eu ali pa na telefonski številki 040 893 763.


Deli z drugimi: