NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 75480387
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6738800000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0000 9285 090
Ustanovitelj:
Simon Šebjanič

Spletna prisotnost podjetja, ne glede na industrijo, lahko močno vpliva na uspeh in prepoznavnost. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da bo večina njihovih strank pred nakupom obiskala njihovo spletno mesto. Če je ne bodo našli ali pa bo pomanjkljiva bodo pristopili k naslednjemu ponudniku. Kako zadržati obstoječe in privabiti nove stranke? Še nimate spletne strani ali pa ste imeli slabe izkušnje s postavljanjem? Podjetje Nomiscom, Simon Šebjančič s.p. vam zagotovi izdelavo spletne strani, ki bo delala za vas in ne proti vam.

Pri podjetju Nomiscom se zavedajo, da tradicionalna izdelava spletnih strani v teh časih ne zadošča. Sama objava ni dovolj, zato vam nudijo tudi podporo in vzdrževanje ter hkrati možnost neprestanega razvoja spletne strani.

Izberite poslovnega partnerja in ne prodajalca

Pri toliko spletnih mestih je težko in včasih na videz nemogoče izstopati. Pridobivanje prometa na spletno mesto je že samo po sebi izredno težko, še težje pa je prepričati obiskovalce, da ostanejo in opravijo nakup ali najamejo vašo storitev.

Skratka, dobro spletno mesto se mora izkazati tako oblikovno kot tudi funkcionalno. Imeti mora jasen namen. Bito mora vizualno prijetno in enostavno za brskanje. Ustrezati mora širokemu profilu obiskovalcev ter biti tehnično stabilno in varno. Dobra spletna mesta so privlačna, funkcionalna in uporabna. Vaše spletno mesto je včasih edina stvar, ki jo vidijo vaše stranke. Zato si zagotovo želite osupljivo spletno stran, ki bo privabljala povratne povezave (backlinks), medijsko pozornost in seveda stranke.

Pri podjetju Nomiscom vašo spletno stran spremenijo v prodajni stroj s pomočjo pametnega oblikovanja, enostavne programske opreme, pravo marketinško strategijo in zanesljivo podporo. Pri procesu oblikovanja se poleg zunanjosti posvetijo tudi sami strategiji oblikovanja, ki je pogoj za uspešno poslovanje. Poskrbijo tudi, da je vaša spletna stran vidna na vseh napravah. Dejstvo, je da velik delež uporabnikov obiskuje spletne strani z mobilnih naprav, bodisi telefon ali tablica. Ne izgubljajte prometa, samo zaradi tega, ker spletna stran ni optimizirana za različne naprave.

Ste na začetku svoje spletne poti? Ali pa ste uveljavljeno podjetje, ki želi še dodatno povečati svoj promet? Glede na vaše potrebe so pripravili različne pakete, kjer dobite točno tisto kar potrebujete za nadaljevanje ali začetek poslovanja:

  • Osnovni paket: idealen za novoustanovljena podjetja in majhna podjetja, ki imajo omejena sredstva za marketing.
  • E-paket: za podjetja, ki želijo razširiti svojo prodajo in utrditi blagovno znamko.
  • Premium paket: za podjetja, ki želijo poslovanje in marketinške napore dvigniti na višjo raven ter obiskovalce spremeniti v stranke.
  • SEO in marketing: ustvarjeni po meri vaših ciljev za čim večji digitalni odtis in večjo spletno vidljivost.

Digitalni marketing

Leto 2020 je bilo leto motilcev. Pandemija je močno prizadela gospodarstvo in na nekaterih področjih popolnoma preoblikovala. Številna fizična podjetja so se začasno ali trajno zaprla. Nešteto drugih pa so se preselili na splet, kar pa je privedlo do večje konkurence na področju SEO, vsebinskega trženja in družbenih medijev za nove in obstoječe digitalne oglaševalce.

Ker je sledenje novim trendom in spremembam v Google algoritmu poleg vodenje posla skoraj nemogoče, del obveznosti prepustite podjetju Nomiscom. Vedno so vam na voljo in svoj pristop prilagodijo glede na trg delovanja in vaše želje. Poskrbeli bodo, da ostanete v koraku s časom in korak pred konkurenco. S SEO optimizacijo boste uvrščeni na sam vrh oziroma locirani na najbolj zaželenih iskalnih mestih. Vidni boste tudi na družbenih omrežjih, kjer bodo poskrbeli za proaktivno sodelovanje z vašo ciljno publiko.

Vsa podpora in nasveti za uspešno rast vaše spletne strani

Tako kot programska ali računalniška oprema tudi spletna stran potrebuje vzdrževanje za pravilno delovanje, ki pomaga zagotoviti varnost spletnega mesta, povečati število novih obiskovalec, povečati promet in še več. Podjetje Nomiscom vam nudi neomejeno tehnično pomoč. Imate vprašanje o postavljanju podstrani, potrebujete nasvet o pisanju vsebine? Pokličite jih ali pa pošljite sporočilo na 031 650 787 in digitalni strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.

Vam je upravljanje spletne strani samo dodatno breme in ne vidite koristi? Upravljanje strani lahko prepustite Nomiscom strokovnjakom, ki bodo poskrbeli za promet, pisanje in objavo člankov, vzdrževanje, varno gostovanje, izobraževanje, posodobitve programske opreme in varnostne posodobitve.

Več o podjetju Nomiscom na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.