NKT d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana
  • 041 569 271
  • info@nkt.si
  • www.nkt.si/
Davčna št.:
SI 27468089
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3781879000
Transakcijski račun:
SI56 2900 0005 0043 418
Osnovna dejavnost:
J61.900 Druge telekomunikacijske dejavnosti
Ustanovitelj:
Dejan Zupančič, Gorazd Zupančič, Žan Mucko, Robert Stamenković, Ante Ukić

Dejavnosti podjetja NKT d.o.o. segajo na področje prodaje, vpeljave in uvedbe naprednih rešitev za poslovne avdio in video komunikacije. Njihovi strokovnjaki poskrbijo za načrtovanje in implementacijo avdio-video konferenčnih rešitev.

Podjetje NKT d.o.o. je vodilni regijski integrator za rešitve Poly (Polycom in Plantronics) ter partner Zoom-a. Nudijo širok nabor rešitev, od mobilnih do sodobnih “telepresence” sistemov ter infrastrukture. Poskrbijo za celoten življenjski krog, od načrtovanja, vpeljave in povezovanja do izobraževanja in podpore.

Zavedajo se pomena komunikacije, zato se uporabnikom trudijo ponuditi storitve in izdelke za izboljšanje učinkovitosti dela, najsi bo to znotraj organizacije ali v odnosu z zunanjimi deležniki. Rešitve podjetja NKT d.o.o. uporabnikom omogočijo hitrejši odziv na vsakdanje situacije in delovne naloge, še posebej v primeru dela v oteženih pogojih, kot je aktualna epidemija Covid-19.

Specialisti za Zoom

Zoom logotip

Poznate Zoom? Trenutno najboljša rešitev za sodobno komunikacijo, ki opravi svoje delo z odliko tudi v najzahtevnejšem okolju in je izjemno enostavna za uporabo.  Piko na i pristavi dejstvo, da Zoom ne zahteva vložka v strežniško opremo.

Zoom omogoča deljenje različnih vsebin, napredno upravljanje kamere s filtri in nastavljivimi ozadji, sočasno pa lahko sodeluje do 300 uporabnikov. Aktiviramo lahko tudi možnost večjih konferenčnih sob za 1.000 udeležencev ter webinar-je od 100 do več 1.000 uporabnikov.

Uporaba Zooma je primerna za delo od doma, skupinski ali zasebni klepet in spletno konferenco. Za enotno upravljanje statusa uporabnikov in njihovih skupin je na voljo prilagojeno in intuitivno administrativno okolje (admin portal). Z njim pregledujemo zgodovino klicev, uporabo, morebitne tehnične težave, nadzorujemo strojno opremo in omogočimo enostavno dodajanje uporabnikov primeru večjih podjetij (SSO in avtomatska verifikacija uporabnikov z mail domeno uporabnika).

Video in avdio rešitve

NKT doo Ekipa

Za učinkovito poslovno komuniciranje ponujajo konferenčne rešitve vodilnega svetovnega proizvajalca Poly, ki omogočajo dobro razmerje med ceno, kakovostjo in funkcionalnostjo. Zaradi širokega nabora podprtih standardov zagotavljajo povezljivost z različnimi konferenčnimi sistemi, vključno s podporo Microsoft Teams in Zoom okolja.

V podjetju NKT d.o.o. imajo na voljo sobne video konferenčne sisteme, avdio konferenčne sisteme, naglavne slušalke in telefonske aparate. V zadnjem času je USB video konferenčni sistem Poly Studo pravi prodajni hit, saj omogoča delovanje s poljubnimi video konferenčnimi aplikacijami, kot so Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, GoToMeeting, Cisco Webex, Google Hangouts in podobno. Sistem odlikuje avtomatsko kadriranje slike govornika, sledenje aktivnemu govorniku in izjemna kvaliteta zajema slike, zahvaljujoč vgrajeni 4K kameri.

Vse rešitve Poly odlikuje vrhunska kakovost reprodukcije zvoka tudi v najzahtevnejših okoliščinah, izjemna kakovost izdelave in dolga življenjska doba izdelkov.

Za dolgoročno brezhibno delovanje ponujajo storitve svetovanja, implementacije, izobraževanja in strokovno podporo. V ta namen imajo vzpostavljeno dežurno ekipo, ki je za vprašanja strank na voljo kadarkoli, tako na daljavo kot tudi lokalno.

Podjetje NKT d.o.o. ima svoje prostore na Dunajski cesti 167 v Ljubljani (poslovna stavba Rotonda). Za stranke so dosegljivi na telefonski številki 031 635 430 ali preko e-pošte info@nkt.si.


Deli z drugimi: