MintPOS, programska oprema, d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Pot za Brdom 100, 1000 Ljubljana
  • 01 244 77 81
  • info@mintpos.si
  • www.mintpos.si/
Davčna št.:
SI 21120668
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6765246000
Transakcijski račun:
SI56 0430 2000 3472 390
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Ustanovitelj:
Alanta, storitve informacijskih tehnologij, d.o.o.

Uspešna maloprodajna podjetja dnevno opravijo številne transakcije, včasih tudi na tisoče. Za obvladovanje takšnega obsega se morajo podjetja opremiti z orodji, tako strojnimi kot programskimi, za nemoteno delovanje. Srce slovenskih maloprodajnih podjetij? Blagajna podjetja MintPOS d.o.o. je inovativna in sodobno zasnovana blagajna, namenjena vsem, ki imate blagajniško poslovanje.

MintPOS blagajna je edinstvena, ker omogoča svobodno izbiro funkcij, ki jih potrebujete za svoje poslovanje. Je prva blagajna, ki je narejena po meri uporabnika.

MintPOS-blagajna-1

Odličen partner pri blagajniškem poslovanju

Medtem ko se svet vse hitreje premika v tehnološko dobo, so podjetja primorana spremeniti svoj način poslovanja. POS blagajne postajajo ključna tehnologija in nepogrešljiv pripomoček v poslovnem svetu.

POS blagajne so nadomestile zastarele, klasične gotovinske blagajne. POS blagajna zmore vse, kar zmore klasična blagajna, hkrati pa vam pomaga voditi podjetje. POS blagajna je robustnejša in bogata s funkcijami, vključno z upravljanjem zaloge, zbiranje podatkov, kreacija programov zvestobe, poročila o prodaji in podobno.

MintPOS blagajna svoje storitve ponuja v oblaku. To vam zagotavlja dostopnost vse dni v letu. Vse, kar potrebujete, je pametno napravo in internetno povezavo. Uporabniški vmesnik je pregleden in preprost za uporabo in ne potrebujete dolgotrajnih izobraževanj. Podjetje MintPOS vam zagotavlja zakonsko skladnost blagajne z rednimi samodejnimi posodobitvami, brez dodatnih stroškov. Prav tako poskrbijo za varnost vaših obdelanih podatkov z ustrezno fizično in programsko zaščito.

Podjetje MintPOS je svoj proizvod zasnovalo za prilagodljivost, kar se jim je izplačalo, saj njihovo blagajno uporabljajo v trgovinskih, gostinskih in storitvenih dejavnostih. Blagajno lahko povežete z znanimi računovodskimi programi, kot so Minimax, iCenter, Vasco in Birokrat.

MintPOS: popolna izbira za vašo trgovino

Kaj pričakujejo trgovci od blagajne MintPOS? Primarno si želijo učinkovit sistem izdajanja računov, dobavnic, predračunov in e-računov. MintPOS blagajna pa jim dodatno nudi še funkcijo vodenja zaloge, izdelava računov iz dobavnic v spletni pisarni, sistem cenikov in popustov, tiskanje nalepk, povezavo s tehtnico, analize in ostala računovodska poročila v realnem času.

Mesečni najem storitve zajema poslovno enoto z blagajno, vključno s spletno pisarno, davčno blagajno in vodenje zaloge.

MintPOS-blagajna-gostinstvo

Osebje vam bo hvaležno

V restavracijah delo poteka iz ločenih predelov, zato je njihova sinhronizacija ključna za natančno in predvsem hitro postrežbo. MintPOS gostinska blagajna z naborom priročnih funkcij, prilagojenih za gostinsko dejavnost, razbremeni osebje lokala ali hotela. Blagajna omogoča hitrejšo obdelavo naročil z grafičnim prikazom po prostorih in mizah ter tiskanjem na več tiskalnikov (kuhinja šank …) in izboljša upravljanje miz, vključno s funkcijo za razdelitev računa na več delov.

MintPOS gostinsko blagajno lahko povežete z vašim hotelskim sistemom, lahko pa se odločite tudi za mobilno aplikacijo OrderMint, s katero lahko na daljavo oddate svoje naročilo.

MintPOS blagajna za storitvena podjetja

Kako se razlikuje od ostalih MintPOS blagajn? Za manjša storitvena podjetja so pripravili prilagojeno blagajno z usmerjenimi funkcijami. Poleg glavne funkcije izdajanja računov imajo podjetja na voljo poročila in analize, računovodske funkcije z možnostjo izvoza in funkcijo vodenja preproste zaloge. Blagajna deluje na vseh pametnih napravah, pri vnosu podatkov pa vam pomaga prijazna in zanesljiva podpora strokovnjakov podjetja MintPOS.

Več o podjetju MintPOS na njihovi spletni strani. Za vprašanja pa so vam na voljo prek e-poštnega naslova info@mintpos.si ali telefonske številke 01 244 77 81.


Deli z drugimi: