DISS d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana
  • 01 420 55 50
  • www.diss.si/
Davčna št.:
SI 76294498
Matična št.:
1294300000

Družba Diss ostaja eden izmed vodilnih slovenskih računalniških veletrgovcev, ki je svojo uspešno strategijo zasnovala na izključni usmeritvi v distribucijo, s poudarkom na aktivni prodaji s prilagodljivo prodajno ekipo, ki zna prisluhniti potrebam svojih partnerjev in potrebam trga. Podjetje ima ustrezno infrastrukturo in obvladuje logistiko. Ima dobre odnose s svojimi partnerji, prodajalci razmišljajo o tem, kaj želijo kupci njihovih kupcev. DISS kot distributer išče vedno nove marketinške metode in prodajne kanale in je pri tem uspešen. Različna strategija principalov v nastopanju na svetovnem trgu je družbo usmerila v to, da poizkuša delovati skladno s svetovnimi trendi tudi na lokalnem trgu.

Diss-ova prednost so strateška zavezništva s svojimi kupci, ki so renomirana slovenska računalniška podjetja, pa tudi podjetja, ki obdelujejo tržne niše, bodisi klasične vertikalne, bodisi lokalno pogojene. Diss si je z načrtnim in dobrim delom ustvaril tudi cel niz lojalnih partnerjev, ki skupaj tvorijo resen segment na slovenskem računalniškem trgu. Razvoj novih partnerjev, ki prinašajo nove storitve in dodano vrednost za kupce je ena od strateških usmeritev podjetja. V ta namen organiziramo šolanja, srečanja in izobraževanja.

Diss sodeluje s partnerji različnih profilov od sistemskih integratorjev do velikih računalniških trgovcev. Pomembno je sodelovanje z največjimi računalniškimi sistemskimi integratorji, ki so tudi njihovi ključni kupci.


Deli z drugimi:

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice