DATA d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Dunajska cesta 136, 1000 Ljubljana
  • 01 6001530
  • data@data.si
  • data.si/
Davčna št.:
SI 36402915
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5350883

Vodilno slovensko podjetje na področju celostne podpore podjetjem Data d.o.o, izjemno uspešno posluje in raste tudi v času gospodarske krize, podjetnikom pa je zanesljiv partner že 25 let. Na enem mestu nudijo prav vsa znanja in informacije, ki so potrebna za zagon in varno plovbo podjetij. Takoj ko vstopite skozi njihova vrata, se začne vaša pot, ki lahko sega od samega uresničevanja poslovne ideje pa vse do spletnega nastopa za večjo prepoznavnost.

Podjetnikom so tako na voljo številna izobraževanja (brezplačna in plačljiva) in svetovanja na vseh področjih, tako da lahko vaš podjetniški izziv pričnete dobro informirani. Nudijo tudi informacije o veljavni zakonodaji, aktualnih razpisih (vključujoč pomoč tudi pri izdelavi razpisov), pomembnih spletnih straneh vladnih in ostalih organizacij, in zagotavljajo širok nabor medijskih kanalov ter marketinških orodij.

Prav posebno pozornost v podjetju Data d.o.o. namenjajo razvojni fazi podjetij, saj so dolgoletne izkušnje pokazale, da sta prvi dve leti najbolj ključni za obstoj in nadaljnji razvoj. Dolgoročno preživijo le dovolj predani in navdušeni podjetniki. Kot točka VEM oziroma v okviru projekta VEM (Vse na Enem Mestu) in e-VEM (elektronska registracija podjetja) z namenom vzpostavljanja najugodnejšega podjetniškega okolja v Sloveniji, lahko pri njih brezplačno in hitro ustanovite podjetje, po potrebi pa lahko po sami registraciji uvajate tudi spremembe.

V pomoč so vam lahko tudi pri kadrovanju, saj so vam na voljo kadrovsko-svetovalne storitve, prilagojene vašim ciljem in potrebam. Obsegajo pregled delovnega prava (npr. obravnava raznih dovoljenj), izdelavo internih aktov in pravilnikov družbe ter pripravo evidenc s področja dela.

Pravna pomoč vam zagotavlja rešitve iz vseh možnih pravnih in delovno-pravnih zagat, ki jih nikakor ni malo. Zelo pomembno je, da svoje ideje in posel ustrezno zaščitite. Pomagajo vam pri sklenitvi pogodb o poslovnem sodelovanju in pri registraciji blagovne znamke. V okviru le-tega vam lahko svetujejo glede pogodbenih razmerij in za vas tudi pripravijo ustrezne pogodbe.

Marketing in spletni nastop sta danes enostavno nujna za prepoznavnost vašega podjetja, še posebej če ste podjetnik – začetnik ali če želite drastično izboljšati pozicijo na trgu. Predstavijo vam tudi vsa potrebna orodja za nagovor potencialnih strank.

Skratka, pomagajo vam vstopiti na slovenski ali EU trg, kar pomeni vse od pomoči pri pripravi marketinškega načrta do priprave učinkovitega spletnega nastopa!

Optimizacija spletnih strani predstavlja še korak naprej. V sklopu spletnih storitev vam oblikujejo spletno stran brez skritih stroškov ali pa vas na delavnicah naučijo, da boste naredili svojo. Nudijo vam tudi kompletno podporo pri izvedbi spletnega oglaševanja oziroma oglaševalskih kampanj.

Za dolgoletno in kvalitetno delo so bili tudi nagrajeni tudi v tujini. Prestižne nagrade so bile tudi dobra odskočna deska za uresničevanje mednarodnih projektov na področju Evropske Unije.


Deli z drugimi: