Računalništvo, telefonija
16.06.2006 07:49

Deli z drugimi:

Share

Intelova konferenca za partnerje

Intel je v Ljubljani organiziral pomladni sklop izobraževalnega dogodka Intel Channel Conferences za prodajalce in sistemske integratorje. V pričakovanju novih priložnosti rasti v tehnološki industriji je bila Intelova konferenca namenjena izobraževanju, navezovanju poslovnih stikov in prikazu rešitev Intelovih partnerjev. Intel želi s tem pomagati članom programa pri pripravi novih poslovnih ter potrošniških rešitev za svoje stranke. Obenem pa namerava letos dogodke razširiti na rastoče trge, kjer beležijo močno rast prodaje prek partnerjev. Konference v Ljubljani se je udeležilo prek 100 udeležencev iz okoli 90 slovenskih podjetij.

Z uvodnim nagovorom je konferenco začel Robert Golubeff, direktor Intelove partnerske mreže za jugovzhodno Evropo. “Po predstavitvah tehnologije Intel Viiv, mobilne tehnologije Intel Centrino Duo in procesorja Intel Core Duo bodo partnerji tudi v prihodnje uporabili ugodnosti Intelovih močnih načrtov predstavitev novih izdelkov v letu 2006,” je povedal Golubeff. “Poleg naših najnovejših platform za strežnike, mobilne in poslovne računalnike bo nova mikroarhitektura Intel Core močno povečala zmogljivost in energijsko učinkovitost. Letos bo Intel predstavil tudi dvojedrne procesorje v vseh platformah, narejene z uporabo našega vodilnega 65-nanometrskega proizvodnega postopka. To bo domačim uporabnikom in podjetjem omogočilo nove možnosti uporabe, posledično pa partnerjem večje priložnosti pri dodani vrednosti”, je še dodal Golubeff.

Intelovi partnerji v Sloveniji so se srečali z Intelovimi domačimi in mednarodnimi predstavniki ter pridobili pomemben vpogled v poglavitne spremembe v gospodarskem okolju, v rastoče potrebe strank, nove modele uporabe in tehnologije v razvoju. Udeleženci so imeli dostop do seminarjev, ki pokrivajo ključna področja Intelovih izdelkov, vključno z mobilnostjo kot dobičkonosnim generatorjem rasti, strežniškim ekosistemom in novimi modeli uporabe računalniških tehnologij.


Prijavi napako v članku