Aplikacije in dodatni programi
13.06.2023 07:00

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (83. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

The Era of Overman

Cena: Brezplačno

Era of Overman je dokaj tipična “idle” RPG igra. Omogoča nam, da sestavimo svojo lastno ekipo, jo razvijemo na čim višjo raven, da se potem lažje borimo z negativci, nato pa nadaljujejo z vedno višjo stopnjo. Zanimiva stran igre so tudi nagrade “v ozadju”, ko je igra zaprta. Nič takšnega, česar še niste videli v podobnih igrah. Zelo hitro zadene tisto sladko točko, kjer naredite ogromno škode, zato bodo ljubitelji velikih številk uživali. Razen tega, da slabo deluje na nekaterih telefonih srednjega in nižjega razreda, so edina past igre nekatere mehanike brezplačnega igranja. Uporabniška izkušnja bi lahko bila boljša, a vseeno ni grozna.

Prenos iz Google Play trgovine!

Interval Timer

Cena: Brezplačno

Interval Timer razvijalca SimpleInnovation je nov intervalni časovnik, ki beleži presenetljivo veliko prenosov. Deluje podobno, kot večina intervalnih časovnikov, pri katerih lahko nastavite število krogov in trajanje za vsakega kroga. Nato vam ponudi barvit zaslon, na katerem lahko med vadbo spremljate časovnik. Prilagojen je za telesno pripravljenost in ima celo sledilnik, ki vam omogoča ogled vašega napredka. Interval Timer deluje precej dobro in zdi se, da je v celoti brezplačen za uporabo. To je vedno bonus za aplikacijo.

Prenos iz Google Play trgovine!

QUIRK

Cena: Brezplačno

QUIRK, okrajšava za Quick Ultimate Intense Random Karmic, je igra obrambe stolpa z nekaj edinstvenimi mehanikami. Zgradimo ekipo z uporabo lovcev, vitezov in čarovnikov. Nato se branimo pred valovi sovražnikov. Strategija izhaja iz postavitve ekipe na način, ki najbolje izkoristi njihove različne talente in sposobnosti. Grafično gledano QUIRK ni najbolj intenzivna igra, vendar smo se z njo med testiranjem zabavali. Gledano v celoti gre za spodoben ubijalec časa z nekoliko drugačno mehaniko od večine obrambnih iger.

Prenos iz Google Play trgovine!

Natural Atlas

Cena: Brezplačno / $39.99

Natural Atlas je aplikacija z zemljevidi. Te lahko prenesete za uporabo brez povezave, načrtujete pohodniške poti in celo natisnete zemljevide za uporabo brez pametnega telefona. Aplikacija vsebuje informacije o 11.000 kampih, več kot 350.000 kilometrih poti in več kot 23.000 rampah za čolne. Obstaja še kup drugih informacij, ki delajo Natural Atlas zelo uporaben. Če ste pustolovski tip, je prava za vas. Omeniti velja še to, da precej dobro tekmuje z drugimi aplikacijami za kampiranje in pohodništvo. Obstaja tudi Pro različica, ki pa je precej draga, vendar menimo, da ljudje, ki jim je to namenjeno, ne bodo imeli nič proti plačilu.

Prenos iz Google Play trgovine!

Blackpink The Game

Cena: Brezplačno

Blackpink The Game je simulator poslovnega upravljanja, kjer upravljate dekliško skupino Blackpink. Cilj igre je izboljšati njihove talente, izdelati njihove urnike in prilagoditi obleke, da bi dosegli največji možni učinek. Na voljo so tudi mini igrice, uganke za reševanje in druge stvari, ki bodo igralce zaposlile, medtem ko se veliko dogaja v ozadju. Ljudje, ki imajo radi igre oblačenja, bodo verjetno uživali v nečem takem veliko bolj, recimo kot ljubitelji sim iger. Kakor koli že, Blackpink The Game ni slab simulator, vendar se ga je težko navaditi, če res niste navdušeni nad tovrstnimi igrami.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več