Telefonija
02.04.2008 10:39

Deli z drugimi:

Share

Znana je zmagovalka Orto Smart izziva

Si.mobil – Vodafone je 1. aprila, ne za šalo, ampak zares podelil osebni avtomobil smart fortwo micro hybrid drive zmagovalki Orto Smart izziva Simoni Pirih, ki jo poznavalci Izziva poznajo pod psevdonimom Kooks. Simona Pirih – Kooks je pokazala iznajdljivost in kreativnost v vseh petih multimedijskih izzivih in za kreacijo svojih izdelkov spretno uporabila multimedijske zmogljivosti telefona Nokia N95, ki so ga prejeli vsi zmagovalci prvega izziva. Vsi njeni prispevki so na voljo na spletni strani Orto Smart in sicer na tej povezavi.

Si.mobil – Vodafone je zmagovalko Orto Smart izziva presenetil na domu v Ljubljani. Čeprav se je ekipa s Si.mobila pripeljala k Simoni na dan norčij, 1. aprila, njena zmaga ni bila šala, prav tako tudi ne nagrada smart fortwo micro hybrid drive, ki ga je dobila.

Orto Smart Izziv je bil preizkus za vse mlade in ustvarjalne Orto Smartovce, ki so si upali izzivati sebe in sotekmovalce. Potekal je na spletni strani www.ortosmart.si od 26. novembra 2007 do 31. marca 2008. Si.mobil – Vodafone je v 5-ih izzivih preizkušal iznajdljivost in Orto Smart karakter tekmovalcev. Izzivalci so po video navodilih Orto Smart Zvezd, ki so nastopile v jesenskem Orto Smart oglasu, naredili multimedijske izdelke in jih objavili na spletni strani. V posameznih izzivih so morali prikazati svojo stilsko preobrazbo, organizirati Orto Smart žur in pripraviti poseben styling, narediti koreografijo, izumiti nov šport in na koncu posneti pravi TV oglas. Zmagovalca Orto Smart izziva je za štirimesečni trud čakala izredno privlačna nagrada avtomobil smart fortwo micro hybrid drive. Po mnenju žirije se je najbolje izkazala Simona Pirih – Kooks, ki je tako postala lastnica Orto Smart avtomobila. Želimo ji veliko užitka, zabave, predvsem pa tudi varne vožnje.

Od začetka izziva (26. novembra 2007) pa do konca (31. marca 2008) je Si.mobil – Vodafone na strani www.ortosmart.si zabeležil 350.000 obiskov, od tega kar 157.500 različnih obiskovalcev. V spletno skupnost Moj Orto Smart profil se je registriralo 2.487 uporabnikov, 426 oseb pa se je s prvim prispevkom prijavilo na nagradni natečaj Orto Smart izziv. Z izzivom so dobili več kot 460 različnih multimedijskih prispevkov, ki izražajo kreativnost, iznajdljivost in inovativnost mladih, hkrati pa izražajo duh blagovne znamke Orto Smart.


Prijavi napako v članku