Računalništvo, telefonija
07.05.2013 11:14

Deli z drugimi:

Share

Zgodnje prijave na 02. DIGGIT podaljšane do 13. maja

Nova znanja, navdih in primeri dobre prakse, ki jih nikakor ne smete zamuditi. Organizatorji 02. DIGGIT-a vam omogočajo, da si jih zagotovite ugodneje še v tem tednu.
Rezervirajte si 5. in 6. junij za DIGGIT!
Rezervirajte si 5. in 6. junij za DIGGIT!

Ne izpustite priložnosti za 15 % popusta na redno kotizacijo in se prijavite še danes. Ob plačilu do ponedeljka, 13. maja, si lahko svoje mesto na DIGGIT-u zagotovite za samo 360 € (+ DDV ).

Naročnike Marketing magazina, TSmedie in diplomante LSPR pa DIGGIT še posebej nagradi, saj jim nudi še dodaten 15 % popust. Poskrbljeno je tudi skupine, saj jim je na voljo 5 kotizacij za ceno 4. Niso pozabili niti na študente, ki se lahko DIGGIT-a udeležijo po posebni subvencionirani ceni. Vse ugodnosti udeležbe na DIGGIT-u najdete tukaj.

Na 02. DIGGIT-u vas bodo med drugim navdihovali in izobraževali Alison Fennah (IAB Europe), Victoria Davies (Discovery Networks CEEMEA), Thomas Schrämli (Goldbach Interactive) in Nataša Mohorč Kejžar (IPSOS), spoznali pa boste tudi kdo so digitalni »dedki in babice« ter na kakšen način se jim približati, zato zagotovo ne smete manjkati.

Ne ostanite analogni. Oglejte si celoten osrednji program in se prijavite do 13. maja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku