Računalništvo, telefonija
10.04.2016 15:54

Deli z drugimi:

Share

Zasnova novega telefona iPhone, ki bi navdušil številne!

Oblikovalec Marek Weidlich si je novi iPhone zamislil kot napravo z zaslonom skoraj brez robov in brez fizičnega gumba »Home«.
Oblikovalec Marek Weidlich si je novi iPhone zamislil kot napravo z zaslonom skoraj brez robov in brez fizičnega gumba »Home«.

O prihajajočem pametnem mobilnem telefonu iPhone 7 in iPhone 7 Plus podjetja Apple je bilo povedanega že veliko. Čeprav so zanesenjaki spletnega portala OnLeaks javnosti razkril prvi zaščitni etui za pametni mobilni telefon iPhone 7, še vedno ni povsem jasno, kakšna bo končna oblika novosti. Če pa bo podjetje Apple sledilo viziji oblikovalca Mareka Weidlicha, potem bo novi iPhone videti naravnost fantastično in bo zlahka prepričal tudi najzahtevnejšega uporabnika storitev mobilne telefonije.

Oblikovalec Marek Weidlich si je novi iPhone zamislil kot pametni mobilni telefon z zaslonom skoraj brez stranskih robov in brez fizičnega gumba »Home«. Na njem bo nameščena nova različica mobilnega operacijskega sistema iOS, fotoaparat pa naj bi bil kar na sredini ohišja, kar je sicer nekoliko nenavadno. Novi iPhone naj bi razpolagal z zaslonom velikosti 4,7-palcev (11,9-centimetrov) in naj bi bil na voljo v dveh različicah, in sicer s pomnilnikom kapacitete 64 gigabajtov in 256 gigabajtov.

Videoposnetek novega mobilnega telefona iPhone, kot si ga je zamislil oblikovalec Marek Weidlich, si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma na povezavi bit.ly/iPhone-7-A-Concept. Zagotavljamo vam, da vas bo ta navdušil.


Prijavi napako v članku