Računalništvo, telefonija
22.04.2017 16:10
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zadnjice novi hit na družbenih omrežjih! Si jo upate pokazati tudi vi?

Igro »Cheeky Exploits« bodo mnogi kmalu zagotovo obžalovali.
Igro »Cheeky Exploits« bodo mnogi kmalu zagotovo obžalovali.

Družbena omrežja so vse bolj priljubljena, pri čemer so mnogim v veliko pomoč predvsem pri ohranjanju osebnih, poslovnih in družinskih stikov. Na družbenih omrežjih seveda najdemo kar precej ljudi, ki slepo sledijo čredi. Dovolj je namreč le ena dovolj izvirna in zabavna vsebina, da ta kot za stavo pritegne na tisoče uporabnikov.

Ena izmed takšnih vsebin, ki je pred kratkim dobesedno obnorela uporabnike družbenih omrežij širom sveta, je tako imenovan izziv »Cheeky Exploits«. Nora zamisel je se pričela na družabnem omrežju Instagram (http://bit.ly/Instagram-Cheeky-Exploits) »igra« pa poteka tako, da turisti objavljajo fotografije z različnih koncev sveta, na katerih kažejo svoje gole zadnjice. Očitno gre tu za nov trend kazanja zadnjic, stran pa ima že preko 27.500 sledilcev in njihovo število še narašča. Med »norci« pa so tudi taki, ki si drznejo narediti sliko gole zadnjice ob kakšni svetovno znani znamenitosti ali kraju, pri čemer so prisotni tudi turisti in domačini.

Mnogim ženskam, moškim in parom se podvig »Cheeky Exploits« zdi zanimiv in zabaven. Ti se bodo po vsej verjetnosti premislili takoj za tem, ko bodo na fotografiji prepoznani, njihova fotografija bo postala »javno dobro« in bo na ogled praktično vsem na svetovnem spletu, vključno z njihovimi domačimi in učitelji oziroma delodajalci.


Prijavi napako v članku