Računalništvo, telefonija
07.06.2013 13:37
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z mobilnimi napravami pod prho

Spletna prodajalna Amazon je ponudila v prodajo posebno zaveso, ki bo pametne mobilne telefone in tablične računalnike med prhanjem zaščitila pred vodo. Zanimiva zavesa za prho ShowerTunes, ki dovoljuje celo uporabo napajalnega kabla, je vrednotena na preračunanih 31 evrov.
Zavesa ShowerTunes je pisana na kožo vsem, ki želijo pod prho poslušati glasbo ali predvajati video posnetke.
Zavesa ShowerTunes je pisana na kožo vsem, ki želijo pod prho poslušati glasbo ali predvajati video posnetke.

Ker elektrika, računalniške naprave in voda ne gredo skupaj, je spletna prodajalna Amazon ponudila v prodajo posebno zaveso, ki bo naše mobilne naprave med prhanjem zaščitila pred vodo. Novost je »združljiva« tako s pametnimi mobilnimi telefoni kot tabličnimi računalniki in omogoča, da lahko kar med prhanjem uživamo v poslušanju priljubljene glasbe ali gledanju video posnetkov. Zavesa ShowerTunes velikosti 183 x 183 centimetrov ima za zaščito mobilnih naprav pred vodo poseben žep, ki dovoljuje celo uporabo napajalnega kabla.

Zavesa za prho ShowerTunes je naprodaj na spletnem naslovu http://goo.gl/EzmKt, zanjo pa je potrebno odšteti le preračunanih 31 evrov. Novosti vsaj zaenkrat žal še ni mogoče naročiti v Slovenijo, saj je prodaja trenutno omejena le na ozemlje ZDA. Američani pa so vsaj glede na komentarje na spletnem portalu Amazon nad zaveso ShowerTunes izjemno navdušeni in nadvse priporočajo njen nakup. Tu gre po vsej verjetnosti za uporabnike, ki ne razpolagajo z vodotesno napravo, a se od nje niso pripravljeni ločiti niti med tuširanem.


Prijavi napako v članku