Računalništvo, telefonija
31.05.2013 13:28
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z aplikacijo BatteryGuru do večje avtonomije naprav Android

Ker se aplikacija BatteryGuru programske hiše Xiam Technologies Limited neprestano prilagaja navadam uporabnikov, poskrbi za optimalno varčevanje z dragoceno električno energijo. Izjemno uporaben program je že na voljo za brezplačen prenos na spletnem portalu Google Play.
Z uporabo programa BatteryGuru se bo avtonomija delovanja mobilne naprave Android občutno podaljšala.
Z uporabo programa BatteryGuru se bo avtonomija delovanja mobilne naprave Android občutno podaljšala.

Na spletnem portalu Google Play najdemo številne aplikacije, s katerimi lahko bolj ali manj uspešno podaljšamo avtonomijo delovanja mobilnih naprav Android. Medtem ko je delovanje tovrstnih aplikacij bolj kot ne neodvisno od načina uporabe pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android, se aplikacija BatteryGuru programske hiše Xiam Technologies Limited neprestano prilagaja navadam uporabnikov. Ker so pri pripravi novosti sodelovali tudi inženirji podjetja Qualcomm, se ta v praksi odreže več kot odlično.

Izjemno uporabna mobilna aplikacija BatteryGuru je na voljo za brezplačen prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/fUYXb oziroma skeniranjem QR kode. Vse prednosti programa na mobilnih napravah Android s procesorji Snapdragon bodo »vidne« šele po nekaj dnevih uporabe, saj bo ta spremljal naše dnevne in nočne aktivnosti na mobilni napravi ter bo na njihovi podlagi prilagodil nastavitve mobilnega telefona ali tabličnega računalnika na način, da bo poraba kar se da optimalna. Ker se uporaba mobilne naprave razlikuje skozi čas, aplikacija neprestano spremlja uporabnika in prilagaja nastavitve.

Mobilna aplikacija BatteryGuru doseže manjšo porabo baterije in s tem posledično daljšo avtonomijo delovanja mobilnih naprav Android z optimizacijo osveževanja programov, saj se ta vključi šele tedaj, ko jo dejansko potrebujemo. Dodatno avtonomijo pridobimo tudi na račun učinkovitejšega upravljanja z brezžično povezavo Wi-Fi. Video prestavitev izjemno uporabne aplikacije BatteryGuru pa si lahko ogledate s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/k0Kj6, seznam podprtih naprav pa je na voljo na naslovu http://goo.gl/OA7VD.


Prijavi napako v članku