Računalništvo, telefonija
17.03.2020 10:15
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi zaščitna maska za dobrih 6 evrov

Xiaomi zaščitna maska za dobrih 6 evrov
Xiaomi zaščitna maska za dobrih 6 evrov

Podjetje Xiaomi je vsem znano po kakovostnih, a poceni tehnoloških izdelkih, predvsem pametnih mobilnih telefonih in pametnih zapestnicah, izdelujejo pa vse mogoče – od sesalcev, luči in tudi zaščitnih obraznih mask.

Xiaomi je tokrat na trg lansiral maske Xiaomi Smartmi, ki jih lahko v posebni ponudbi spletnega trgovca Tomtop kupite za 6,46 evra. Dostava je brezplačna, obljubljajo pa, da jih v Slovenijo na svoj naslov prejmete v 15 do 25 delovnih dneh.

Zaščitne maske Xiaomi nudijo odlično zaščito pred onesnaženim zrakom, prahom, umazanijo v zraku in podobno. Učinkovito filtrirajo do 97 odstotkov delcev premera 2,5 µm (PM2,5). So posebej oblikovane, da nudijo kar najlažje dihanje. Zatakne se jih za ušesa, spredaj pa imajo filter, da je zrak, ki ga dihate, kar najbolj čist.

Ker gre za produkt sodelovanja podjetja Xiaomi in Ecochain, na njem ne boste našli logotipa podjetja Xiaomi. Maska je varna in udobna, njen videz pa kompakten, kljub temu pa je lahka, saj tehta zgolj 16,9 grama. Je črne barve, namenjena pa je odraslim. Mere: od nosa do ušes 19,5 cm x 13,8 cm x 0,5 cm. Več lahko preberete NA TEJ POVEZAVI, kjer lahko opravite tudi nakup.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku