Računalništvo, telefonija
23.02.2016 11:49

Deli z drugimi:

Share

XIAOMI RedMi Note 2 za samo 140 evrov!

Pametni mobilni telfon XIAOMI RedMi Note 2 za malo denarja ponuja veliko!
Pametni mobilni telfon XIAOMI RedMi Note 2 za malo denarja ponuja veliko!

Na spletni prodajalni everbuying.net so nas tokrat prijetno presenetili z začetkom akcijske prodaje pametnega mobilnega telefona RedMi Note 2 podjetja XIAOMI, ki se kljub nizki ceni lahko postavi po robu marsikateremu paradnemu konju priznanih proizvajalcev mobilnih telefonov. Za maloprodajno ceno zgolj 140 evrov namreč prejmemo napravo, ki je zlahka kos tudi najzahtevnejšim nalogam ter je primerna tako za delo kot za zabavo in preživljanje prostega časa. Ker gre tu za akcijsko prodajo, z nakupom nikakor ne gre odlašati, saj se lahko zgodi, da bomo zaradi čakanja kaj hitro ob izjemno ponudbo.

Pametni mobilni telefon oziroma tablifon XIAOMI RedMi Note 2 se ponaša s kakovostnim visokoločljivim zaslonom s 5,5-palčno (14-centimetrsko) diagonalo in hitrim osemjedrnim procesorjem Helio X10 frekvence 2,2 gigahercev. Na voljo sta še sistemski pomnilnik kapacitete dveh gigabajtov in vgrajeni pomnilnik z 32 gigabajti prostora, ki ga po potrebi lahko razširimo z uporabo pomnilniške kartice microSD. Pametni mobilni telefon XIAOMI RedMi Note 2 je opremljen še z digitalnim fotoaparatom ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in prednjo kamero ločljivosti pet milijonov točk.

Kot se za sodobni pametni mobilni telefon spodobi, pri tablifonu XIAOMI RedMi Note 2 najdemo še podporo za dve telefonski kartici microSIM in mobilno omrežje 4G/LTE. Na vgrajenem pomnilniku je nameščen mobilni operacijski sistem Android 5.0 Lollipop. Pametni mobilni telefon XIAOMI RedMi Note 2 je po akcijski ceni naprodaj na spletni povezavi bit.ly/Everbuying-XIAOMI-RedMi-Note-2.


Prijavi napako v članku