Računalništvo, telefonija
28.05.2020 09:15
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi Deerma spremeni čiščenje v pravi užitek!

Multifunkcijski moker čistilnik Xiaomi Deerma poskrbi za vrhunski sijaj brez posebnega napora.
Multifunkcijski moker čistilnik Xiaomi Deerma poskrbi za vrhunski sijaj brez posebnega napora.

Pri podjetju Xiaomi ne proizvajajo zgolj vrhunskih pametnih mobilnih telefonov ampak tudi napredne multifunkcijske mokre čistilnike, kot je na primer Mijia Smart Deerma Water Spray Mop. Ta dejansko ponuja poenostavljen način čiščenja, pri katerem vas pri brisanju tal ne bo bolel hrbet, rezultat pa bodo svetleča tla. Morda boste ob brisanju tal celo končno uživali.

Razpršilec na sprednji strani naprednega multifunkcijskega mokrega čistilnika Xiaomi Mijia Smart Deerma Water Spray Mop zagotavlja, da bodo tla, ko jih boste pobrisali, zares čista. Lahko se uporablja za različne vrste površin kot so keramika, parket, laminat in še mnogo več. Enostaven nadzor, prožnost in lahkotnost čiščenja vas bosta brez dvoma navdušila. Z lahkoto boste za namreč dosegli vse skrite kotičke, prostor pod mizo, posteljo ali kavčem. Za enostaven dostop tudi do najtežjih kotičkov ima možnost 360-stopinjskega vrtenja.

Odlikuje ga tudi to, da za delovanje ne potrebuje elektrike. Tako ne bo nepotrebnega spotikanja ob kabel. Vodo ima shranjeno v priročni posodi, v katero lahko natočite do 0,35 litra oziroma 350 mililitrov vode, kar bi moralo zadoščati za čiščenje 100 kvadratnih metrov površine. S čistilnikom Xiaomi Deerma Water Spray Mop bodo tla po čiščenju tudi hitro suha, krpa iz mikrovlaken pa na tleh ne pušča sledi in je seveda zamenljiva.

Simpatično in predvsem uporabno napravo Xiaomi Deerma Water Spray Mop lahko naročite v spletni trgovini Cafago, in sicer na po vezavi https://bit.ly/36CCdxZ. Ta za nameček ni draga, saj boste zanjo odšteli le 20,45 evrov. Z nakupom pa nikakor ne gre odlašati, saj je omenjena ponudba veljavna le do konca meseca junija oziroma do razprodaje zalog.


Prijavi napako v članku