Računalništvo, telefonija
09.05.2006 14:21
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Voljatel s prenosljivostjo številk znižal cene telefonije

Podjetje Voljatel sporoča, da lahko od 10. maja uporabniki fiksne telefonije, s sklenitvijo naročniškega razmerja za storitev VOLJA IP telefonija, enostavno zamenjajo operaterja in pri tem obdržijo svojo obstoječo telefonsko številko. S 1. junijem bo Voljatel za do 25 odstotkov znižal cene klicev v mednarodna omrežja, svojim uporabnikom pa bo vsak mesec podaril 120 minut brezplačnih klicev v omrežje Telekoma Slovenije. Paket storitev širokopasovnega dostopa do interneta in IP-telefonije VOLJADSL plus v omrežju Voljatela je s ceno 4.990 SIT najugodnejša ponudba na slovenskem trgu.

“Uvedba prenosljivosti fiksnih telefonskih številk je pomemben korak k vzpostavitvi konkurenčnosti, saj so dosedanje razmere na trgu preprečevale zamenjavo operaterja in storitev,” je dejal Wilhelm Reichmann, direktor Voljatela. “S prenosljivostjo je odstranjena še zadnja ovira, ki je uporabnikom preprečevala odločitev za konkurenčnejšo ponudbo. IP-telefonija ima za Voljatel velik pomen, saj je logična nadgradnja ponudbe širokopasovnega dostopa do interneta in omogoča zagotavljanje celovitih telekomunikacijskih rešitev najširšemu krogu uporabnikov.”

Storitev VOLJA IP telefonija je na voljo uporabnikom storitve VOLJADSL v Voljatelovem ali omrežju nacionalnega operaterja, v okviru storitev VOLJA KABEL ali kot samostojna storitev v širokopasovnem omrežju drugega ponudnika. Storitev omogoča telefoniranje prek obstoječega analognega telefona in se po kakovosti ne razlikuje od klasične telefonije. VOLJA IP telefonija poleg nizke mesečne naročnine omogoča ugodnejše cene nacionalnih in mednarodnih klicev tako v fiksna kot tudi v mobilna omrežja, pri tem pa ponuja enostaven nadzor porabe prek spleta. Uporabniki lahko v omrežje Telekoma Slovenije kličejo za 4,5 SIT/min (prvih 120 minut je vsak mesec brezplačnih), v sosednje države pa že za 18 SIT/min.


Prijavi napako v članku