Računalništvo, telefonija
01.02.2008 08:29

Deli z drugimi:

Share

Vijavaja.com po skoraj treh letih spet odpira svoja vrata

Ena izmed najstarejših slovenskih spletnih skupnosti že skoraj tri leta ne sprejema novih članov. Po prejetju nagrade Izidor 2005 za najbolj zabavno spletno stran v Sloveniji je namreč število njenih obiskovalcev naraslo do te mere, da je ogrozilo njen obstoj. Vijavaja.com je zato prenehala sprejemati nove člane, njena popularnost pa s tem ni usahnila. O tem priča tudi več kot 20.000 prošenj za včlanitev, ki so jih v zadnjem letu dni izpolnili njeni obiskovalci.

Avtorji vijavaje zato niso sedeli križem rok. Za njimi je več kot leto dni trdega dela, ki so ga obiskovalci ves čas nestrpno spremljali tudi na njihovih blogih. Končno pa bo napočil tudi težko pričakovan zaključek prenove. V nedeljo, 24. februarja 2008, se nam obeta svečana otvoritev prenovljenega portala vijavaja.com.

Na prenovljeni vijavaji bo kot doslej mogoče pisati bloge, sodelovati na še bogatejših forumih in klepetalnicah, reševati zabavne teste ter se poglabljati v skrivnosti astrologije in numerologije. Po novem pa čakajo člane tudi zabavne preizkušnje, v katerih se bodo med sabo še bolje spoznali in povezali. Glavni slogan vijavaje v letu 2008 bo: “Še več zabave, še več prijateljev!”

Člani vijavaje slovijo tudi kot strastni športniki. Če se jim boste pridružili, vas bodo kmalu povabili na kakšen izlet v hribe ali turnir v košarki. Prav zato ne bo nič narobe, če letošnji 24. februar preživite pred računalnikom – na prenovljenem portalu vijavaja.com.


Prijavi napako v članku