Računalništvo, telefonija
13.12.2013 08:17

Deli z drugimi:

Share

Več o vsebinah januarskega dogodka Microsoftove NT konference

Več o vsebinah januarskega dogodka Microsoftove NT konference
Več o vsebinah januarskega dogodka Microsoftove NT konference

Odprite koledarje in si 21. januarja rezervirajte čas za NT konferenco. Na spletni strani dogodka v sodelovanju s strokovnjaki predstavljamo vsebinske sklope konference, v času prihajajočih decembrskih dni, pa vas bomo pri nakupu kotizacije razveselili tudi s prazničnim popustom.

Na NT konferenci bo beseda tekla o različnih tematikah, med drugim boste lahko prisluhnili sklopu predavanj na temo poenotenih komunikacij, se s strokovnjaki pripravili na konec podpore za Windows server 2003 in na migracijo na novejše verzije ter raziskali Windows Azure.


Strokovnjak področja in slovenski MVP (Most Valuable Professional) Sašo Erdeljanov vas bo popeljal v svet poenotenih komunikacij. V sklopu predavanj si bodo udeleženci pogledali zbirko tehnologij in orodij za skupinsko delo, ki omogočajo integracijo različnih poenostavljenih in poenotenih komunikacijskih kanalov med uporabniki, ne glede na sredstva komunikacije v poslovnem okolju.


Da se boste pred, po in v času migracije na novejše verzije strežnika Windows server izognili morebitnim turbulencam, bo na januarskem dogodku NT konference poskrbel Elvis Guštin. Udeleženci se bodo seznanili s tveganji in morebitnimi problemi, ki se lahko pojavijo ob ukinitvi podpore za Windows server 2003 in operacijski sistem Windows XP ter si ogledali kako pripraviti okolje na migracijo, kako jo izvesti in kaj narediti po končani migraciji.

Rok Bermež pa bo razvijalcem predaval na temo računalniških storitev v oblaku. Z vsebino predavanj v okviru seminarja Windows Azure se boste na januarski NT konferenci seznanili s pomenom platforme in si pridobili boljši vpogled v tehnologijo, ki jo podpira. Pogledali si boste tudi načine, s katerimi lahko zmožnosti platforme Windows Azure uporabite pri reševanju svojih težav.


Praznični popust

Vse tiste, ki se bodo za nakup odločili v času od 13. decembra 2013 pa do 8. januarja 2014, bomo pričakali s posebno ponudbo. V prazničnem razpoloženju boste pri nakupu katere koli kotizacije prejeli 10 odstotni popust, ki ga v postopku nakupa kotizacije uveljavite s kuponom “PRAZNIKI”. Zagotovite si svoje mesto na NT konferenci s preprosto prijavo na spletnem mestu dogodka.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Bronasti partner

3BM d.o.o.

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Tel: 04 583 64 44
Kaj počnejo? servisirajo in prodajajo računalniško opremo, svetujejo pri nakupu in uporabi računalniške opreme, popravljajo industrijsko in laboratorijsko opremo, procesne računalnike. Kdaj ... Več