Računalništvo, telefonija
20.02.2005 08:45

Deli z drugimi:

Share

Uspešen INTIX 2005

Tiketing agencija SiTi Broker in Programski ateljeje A&Z sta na prireditvi Europe Talks Tickets (ETT) 2005, ki so jo organizatorji letos pripravili v Londonu, mednarodni strokovni javnosti uspešno predstavila slovensko avtorsko rešitev elektronskega tiketinga SI Ticketing Solution ter paleto agencijskih storitev.
Prireditev, ki je ena največjih tovrstnih v Evropi, ponuja pregled svetovnih dosežkov na področju tiketing programske opreme, novih storitev, trendov, papirništva ter oblikovanja, itd., v sklopu prireditve pa so pripravljena tudi strokovna predavanja in delavnice s temami iz področja tiketinga.

Letošnja prireditev ni prinesla bistvenih presenečenj in prelomnih tehnoloških novosti, vsekakor pa je bil rezultat za naši podjetji več kot zadovoljiv. Nove storitve, ki jih ponuja Si Ticketing Solution – testno preizkušena prodaja neposredno prek mobilnika, real-time pregled prodaje prek mobilnika/WAP itd. – so presentile in navdušile tako obiskovalce prireditve ETT 2005, kot tudi najpomembnejše konkurente v svetovni tiketing idustriji.

Kot zanimivost še spoznanje, da je bila Slovenija v mnogih neposrednih poslovnih kontaktih, ki sta jih imeli naši podjetji s potencialnimi evropskimi partnerji, prav tako pa tudi na zaključnem letnem generalnem srečanju strokovnega združenja INTIX, prepoznana in komunicirana kot ključna strateška točka med vzhodno in zahodno, severno ter južno Evropo. Skratka nekakšen most med svetom s prepoznavno in visoko razvito tiketing industrijo ter med svetom, v katerem industrija in storitve tiketinga še ne obstajajo.


Prijavi napako v članku