Računalništvo, telefonija
21.07.2003 19:14
Posodobljeno 18 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tovarna zvoka po TerraTecovo

TerraTec se vrača na pota stare slave. Zdaj rastejo ušesa predvsem vsem avdiofilom in reči moramo, da upravičeno. Tovarna namreč konec julija na prodajne police pošilja dve novi odlični avdio rešitvi – TerraTec Producer PHASE 28 ter PHASE 26 USB.
Pri prvi gre za večkanalni zvočni procesor, ki je namenjen predvsem uporabi v snemalnih studijih. Premore namreč dva analogna vhoda in kar osem analognih izhodov ter MIDI in digitalni S/PDIF Konektor. Novinec je bil zasnovan z namenom zajemanja zvoka s 24 bit / 192 kHz vzorčenjem in to pri 5.1- ali 7.1-kanalnih vzorcih. Dodana je podpora AC3 zvoku, DTS standardu ter celemu kupu dodatkov. Seveda je priložena tudi bogata programska oprema, ki deluje tako na MAC kot PC platformah. O ceni žal nimamo podatka, a bo ta vse prej kot majhna.
TerraTec Producer PHASE 26 USB pa predstavlja zunanjo rešitev, ki podobno kot zmogljivejši brat podpira cel kup funkcij, a le pri 5.1-kanalnih vzorcih, kar bo večini studijev še vedno povsem zadoščalo. Tudi število izhodov je zmanjšano na šest. TerraTec je z novincema pošteno zapihal v jadra barke polprofesionalnih avdio rešitev. Ob razumljivih cenah uspeh ni vprašljiv.


TerraTec PHASE 28

Zvok prek USB-ja

Prijavi napako v članku