Računalništvo, telefonija
15.09.2017 14:16
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Težave z nepraktičnimi kabli pri slušalkah so preteklost

Težave z nepraktičnimi kabli pri slušalkah so preteklost
Težave z nepraktičnimi kabli pri slušalkah so preteklost

Vedno več proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov se je začelo odrekati klasičnemu 3,5-milimetrskemu vhodu za slušalke. In kot kaže, se bo ta trend v prihodnje še okrepil. Ne samo pri pametnih telefonih, ampak tudi na drugih napravah.

Razlog je predvsem v brezžičnem povezovanju, saj je to precej bolj praktično, kot da nam okoli vratu visi kabel, ki se nam po možnosti vmes še trikrat zavozla. Da ne govorimo o tem, kako radi se kabli včasih pretrgajo in nehajo delati. Brezžično povezovanje na drugi strani pa teh problemov ne pozna. Samo pomislite, kako lažji je večerni tek z brezžičnimi slušalkami.

Če tudi vi sodite med ljudi, ki imajo radi ves čas v ušesih glasbo, ali morda zvočne knjige, in iščete nemotečo in praktično rešitev za njihovo poslušaje, se velja ozreti za brezžičnimi bluetooth slušalkami TWS-K2, ki jih v spletni trgovini TomTop dobite za 21,99 ameriških dolarjev (cca. 18 evrov), s posebnim kuponom s kodo HTY7KTW pa še 7 dolarjev (slabih 6 evrov) ceneje, torej za za 14,99 dolarjev (cca. 12,5 evra).

Te so izdelane posebej za navdušence nad glasbo in športom, saj prek povezave bluetooth 4.1 in s podporo standardu A2DP/AVVRCP nudijo zelo močen signal, ki ima doseg 10 metrov. Poleg tega pa so tudi zelo lahke, ergonomsko oblikovane in udobne za nošenje v ušesih. Njihova baterija ima kapaciteto 60 miliamper ur, kar nanese za približno 3 ure neprestanega predvajanja glasbe, zraven v paketu pa dobite tudi kompaktno polnilno baterijo z zmogljivostjo 450 miliamper ur.

Več informacij o slušalkah najdete na tej povezavi.

(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku