Računalništvo, telefonija
23.11.2004 13:32

Deli z drugimi:

Share

Telemachov Varen Internet Paket

Družba Telemach d.o.o. je za nove naročnike na Telemachov kabelski internet pripravila novo akcijo – VIP paket – Varen Internet Paket, kjer poleg priklopa za 1 SIT in brezplačnega najema modema ponuja tudi brezplačno protivirusno zaščito “Panda Titanium 2005 Antivirus” za dobo 1 leta, s pripadajočo brezplačno tehnično podporo preko elektronske pošte.

Ponudba velja samo za nove naročnike na Telemachov kabelski internet, kateri podpišejo naročniško razmerje za 24 mesecev, na vseh področjih in omrežjih, kjer Telemach trži svoj kabelski internet. Vsi obstoječi naročniki na Telemachov internet pa imajo 50 odstotkov popusta pri nakupu protivirusne zaščite “Panda Titanium 2005 Antivirus”. Nov Panda Titanium Antivirus 2005 ne samo da samodejno odstranjuje vse vrste virusov, črvov trojancev, vohunskih orodij, klicalnikov, hekerskih orodij in šal, temveč tudi neznane viruse in vsiljivce zahvaljujoč TruPrevent tehnologijam. Poleg tega revolucionarna tehnologija požarnega zidu omogoča novemu Panda Titanium Antivirus 2005, da samodejno blokira hekerske napade. Program je v slovenskem jeziku, kar omogoča dostopnost najširšemu krogu uporabnikov interneta. Akcija traja do 28.2.2005

Telemach se zaveda, da je v čedalje večji poplavi virusov na internetu varnost pomembna bolj kot kdajkoli prej. To je potrdila tudi raziskava o uporabi interneta, ki jo je za Telemach izvedla raziskovalna hiša CATI. Podatki namreč kažejo, da je varnost med prvimi petimi najpomembnejšimi motivacijskimi dejavniki za začetek uporabe interneta. Z enoletno brezplačno protivirusno zaščito želi Telemach svojim uporabnikom omogočiti, da lahko brezskrbno uživajo v hitrem in časovno neomejenem dostopu do interneta.


Prijavi napako v članku