Računalništvo, telefonija
29.06.2016 21:44
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tehnološko napredni hladilniki Bosch

Tehnološko napredni hladilniki Bosch
Tehnološko napredni hladilniki Bosch

Pri Bosch Slovenija so pripravili promocijsko ponudbo nove generacije NoFrost hladilnikov. Akcija traja do 31.8.2016. Preverite pri vašem najljubšem trgovcu z belo tehniko.

Nova serija hladilnikov bo poskrbela, da bo vaša hrana in pijača prijetno ohlajeni tudi v najbolj vročih dneh. Ob tem pa ne smemo pozabiti tudi prihranka pri energiji saj se ponašajo z oznako A+++ in A++.

Oglejmo si nekaj prednosti posamezne serije.

Hladilniki Serije 8 so opremljeni z njihovim najboljšim sistemom za ohranjanje svežine VitaFresh Pro. S temperaturo med -1 °C in +3 °C ohrani živila sveža občutno dlje, medtem pa ohrani popolno stopnjo vlažnosti. Ta kombinacija temperature in vlažnosti zaščiti vse arome, bistvena hranila in dragocene vitamine v vaših svežih živilih. Tako je s svežim sadjem in zelenjavo, ki vam je vsak dan na voljo, ohranjanje zdravega načina prehranjevanja zdaj lažje kot kdaj koli prej.

Naslednja uspešnica so hladilniki Serije 6. Ponujajo 559 litrov prostora za shranjevanje in tako veliko prostora za sveža živila, napitke ter tudi velike lonce in posode. Poleg tega sistem za ohranjanje svežine VitaFresh zagotavlja optimalne pogoje shranjevanja. Poskrbi za to, da se arome, hranila in vitamini v ribah, mesu, sadju in zelenjavi ohranijo veliko dlje. Zdaj se morate le vprašati, kaj bi kupili – ne pa koliko: za vse bo dovolj prostora.

Bosch hladilniki Serije 4 s sistemom za ohranjanje svežine VitaFresh in 559 litri prostora za shranjevanje zagotavljajo idealne pogoje za shranjevanje svežih živil, zamrznjenih živil in napitkov. Lahko ste prepričani, da se bodo fine arome, bistvena hranila in dragoceni vitamini v vaših živil ohranili dlje in vam omogočili, da uživate v raznolikem in zdravem načinu prehranjevanja.

Če iščete novi hladilnik potem je to odlična priložnost. Več o samih hladilnikih si lahko preberete tukaj. Za ponudbo pa se obrnite na vašega najbližjega prodajalca. (Oglasna sporočila)


Prijavi napako v članku