Računalništvo, telefonija
22.10.2013 07:26
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tablica UbiSlate v Evropi na voljo za pičlih 35 evrov!

Tablični računalnik UbiSlate 7CZ podjetja Datawind bo dostopen tako rekoč vsakemu, saj bo zanj v evropskem prostoru potrebno odšteti le okoli preračunanih 35 evrov. Kljub izjemno nizki prodajni ceni bomo novost brez težav uporabljali za enostavnejša opravila in preživljanje prostega časa.
Tablični računalnik Datawind UbiSlate 7CZ ponuja zdaleč najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo!
Tablični računalnik Datawind UbiSlate 7CZ ponuja zdaleč najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo!

Tablični računalniki gredo še vedno v prodajo kot za stavo in to kljub temu, da je za večino izmed njih še vedno potrebno odšteti kar precej težko prisluženih evrov. Slednje zagotovo ne bo držalo za tablični računalnik UbiSlate 7CZ podjetja Datawind, saj bo zanj na Otoku v prosti prodaji potrebno odšteti le preračunanih 35 evrov. Ker bo novost napadaj tudi v Nemčiji in drugod po Evropi upajmo, da bo prej ali slej zašla tudi na prodajne police slovenskih trgovcev.

Čeprav je za tablični računalnik UbiSlate 7CZ podjetja Datawind potrebno odšteti le preračunanih 35 evrov, ga bomo brez težav uporabljali za enostavnejša opravila in preživljanje prostega časa. Strojna oprema novosti namreč zajema 2-jedrni procesor ARM A9 frekvence 1,2 gigahercev, gigabajt sistemskega pomnilnika, vgrajeni pomnilnik z osmimi gigabajti prostora, 7-palčni (17,8-centimetrski) zaslon TFT in brezžične povezave Wi-Fi, Bluetooth in EDGE.

Zajem fotografij so inženirji podjetja Datawind zaupali digitalnemu fotoaparatu ločljivosti dveh milijonov točk, za opravljanje videokonferenc je na voljo spletna kamera ločljivosti VGA. Za priklop zunanjih naprav so na voljo priključki microSD, HDMI in microUSB. Vsestransko uporabnost trenutno najbolj poceni 7-palčnega tabličnega računalnika zagotavlja Android 4.2.2 Jelly Bean.


Prijavi napako v članku