Računalništvo, telefonija
17.10.2013 12:11
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Storilnost, varnost in nadzor stroškov na dotik

Canonov Universal Login Manager je celovita rešitev za nadzor dostopa v vaše dokumentno okolje.
Prijavni zaslon na napravi imageRUNNER ADVANCE je popolnoma prilagodljiv. Vsakemu gumbu lahko dodelimo posamezen uporabniški račun in naložimo njegovo sliko. Uporabnik se prijavi s pritiskom na svojo sliko, za dodatno zaščito pa lahko poskrbi PIN-koda.
Prijavni zaslon na napravi imageRUNNER ADVANCE je popolnoma prilagodljiv. Vsakemu gumbu lahko dodelimo posamezen uporabniški račun in naložimo njegovo sliko. Uporabnik se prijavi s pritiskom na svojo sliko, za dodatno zaščito pa lahko poskrbi PIN-koda.

V času, ko je varnost poslovnih podatkov in informacij o strankah ključnega pomena, uhajanje pomembnih podatkov pa lahko privede do nepopravljive škode, vam enostavna, vendar visoko učinkovita metoda prijave na napravah za izpis zagotovi miren spanec, večjo storilnost zaposlenih in nizke stroške.

Canon je kot odgovor na zahteve podjetij po stroškovno učinkovitih in varnih rešitvah razvil nove večfunkcijske naprave imageRUNNER ADVANCE z vgrajenimi pametnimi možnostmi. Da bi zagotovil vrhunsko varnost, optimizacijo stroškov in višjo raven storilnosti, je Canon predstavil Universal Login Manager, napredno rešitev za nadzor pristopa in individualno prijavo uporabnikov na večfunkcijskih napravah.

Gre za brezplačno aplikacijo, ki brez namestitve na strežnik omogoča nadzor nad tem, kdo napravo uporablja in za kakšno opravilo, pri tem pa ohranja priročnost in visoko storilnost. Po prijavi je uporabniku na voljo personalizirano delovno okolje, ki pozna njegove delovne navade, mu prihrani čas in olajša delo. Pogosta opravila, kot je skeniranje v e-pošto ali v oblak, je mogoče dodeliti gumbom na zaslonu in jih uporabljati z enim samim dotikom.

Universal Login Manager je prejel priznanje organizacije BLI in s tem potrditev Canonove predanosti razvijati inovativne rešitve, ki podjetjem pomagajo dosegati poslovno učinkovitost in ohraniti nadzor nad stroški.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MULTIMEDIJA STUDIO d.o.o.

Kraljeviča Marka ulica 19, 2000 Maribor, Tel: 02 228 26 69
Multimedija.net Podjetje Multimedija.net je na trgu izdelave spletnih strani in spletnih rešitev prisotno že od leta 2003. Na podlagi podrobne analize trga in vaše dejavnosti ... Več

NIMBIS d.o.o, Max.si

Čučkova ulica 5, 2250 Ptuj, Tel: 05 905 01 88
Razlogov za posodobitev IT infrastrukture je veliko. S posodobitvijo lahko postanete bolj agilni in prilagodljivi, hkrati pa prihranite denar, tako kratkoročni kot dolgoročni. Če ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

NKT d.o.o.

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 041 569 271
Dejavnosti podjetja NKT d.o.o. segajo na področje prodaje, vpeljave in uvedbe naprednih rešitev za poslovne avdio in video komunikacije. Njihovi strokovnjaki poskrbijo za načrtovanje ... Več