Računalništvo, telefonija
22.11.2017 20:18
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte najbolj enostaven način polnjenja telefona

Spoznajte najbolj enostaven način polnjenja telefona
Spoznajte najbolj enostaven način polnjenja telefona

Danes pametne mobilne telefone uporabljamo na vsakem koraku. Uporabljamo jih za komunikacijo, za urejanje dokumentov, za pisanje, za fotografiranje, za gledanje filmov, za shranjevanje varnostnih kopij naših podatkov, za igranje iger in za udejstvovanje na družbenih omrežjih. Praktično jih imamo v roki skozi cel dan.

Uporaba za delo in zabavo pa žal nosi tudi svoj davek. Ta se kaže pri porabi energije. Če smo nekoč mobilne telefone uporabljali tudi po cel teden brez polnilca, temu že nekaj časa ni več tako. Pravzaprav že vse od prihoda pametnih telefonov, ki omogočajo vsa zgoraj našteta opravila. Bolj kot ne pa vsi uporabljajo tudi velike barvne zaslone z visokimi ločljivostmi, kar še dodatno pohitri praznenje baterije. Zato smo se navadili, da jih praktično vsak večer pred spanjem priklopimo na polnilec, da nas zjutraj počakajo s polno baterijo.

Velika verjetnost je, da svoje telefon še vedno polnite z žičnim polnilcem. Vendar pa obstajajo danes že veliko bolj elegantne rešitve. To so brezžični polnilci, na katere morate zgolj položiti telefon, da se začne polniti. Brezžično polnjenje danes podpira že veliko telefonov, praktično vsi najboljši predstavniki najbolj uveljavljenih znamk, kot so Apple, Samsung, Huawei, Sony itd.

V trgovini TomTop je trenutno po ugodni ceni 10,66 evrov (s posebnim kuponom HTY4NR se cena zniža na dobrih 7 evrov) na voljo odličen univerzalni brezžični polnilec znamke INCHOR, ki za polnjenje uporablja razžirjeni standard Qi (či). Za uporabo je sila enostaven, saj ga zgolj priklopite na električno vtičnico, nato pa vam je vedno na voljo za polnjenje telefona, ki ga morate le položiti nanj. Pri polnjenju pa je zelo učinkovit in varen. Podpira namreč hitro polnjenje, ob tem pa nudi prenapetostno zaščito in zaščito pred pregrevanjem. Narejen je iz ultratankega aluminijastega ohišja, poleg tega pa je tudi lahek, tako da ga lahko enostavno vzamete s seboj na pot.

Univerzalni rezžični polnilec je kompatibilen z vsemi pametnimi telefoni, ki imajo vdelano podporo standardu Qi. Mednje med drugim spadajo Samsung Galaxy S8, S8+, S7, S7 Edge, S6 Edge+, Note 5, Note 7, Note 8, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus in tako naprej.

Kot že rečeno, polnilec lahko dobite v spletni trgovini TomTop, kjer vas bo stal 10,66 evrov, oziroma če vpišete poseben kupon s kodo HTY4NR, le dobrih 7 evrov.


Prijavi napako v članku