Računalništvo, telefonija
04.05.2017 06:38

Deli z drugimi:

Share

Športne slušalke in kakovostni predvajalnik v enem!

Inovativne športne ušesne slušalke Sony Walkman WS620 vas ne bodo razočarale!
Inovativne športne ušesne slušalke Sony Walkman WS620 vas ne bodo razočarale!

Če radi plavate, tečete, se sprehajate v naravi ali se ukvarjate z intenzivnimi vadbami, imamo dobro novico za vas, ki pa tokrat prihaja s strani podjetja Sony. Inženirji vodilnega proizvajalca na področju slušalk za športnike in rekreativce so namreč pripravili nadvse zanimive slušalke družine Walkman, ki so opremljene s prodajno oznako WS620. Tu gre za visokokakovostne ušesne slušalke, ki so opremljene z brezžično tehnologijo Bluetooth in celo vgrajenim predvajalnikom glasbe. Medtem ko lahko na model NWZ-WS623 shranimo do štiri gigabajte priljubljene glasbe, precej zmogljivejši model NWZ-WS625 ponuja do 16 gigabajtov prostora. Glasbo seveda lahko predvajamo tudi s pametnega mobilnega telefona preko brezžične povezave Bluetooth.

Nove ušesne slušalke Sony družine Walkman s prodajno oznako WS620 bomo brez težav lahko uporabljali tako pozimi kot poleti, saj jih lahko uporabljamo v temperaturnem območju od minus pet stopinj Celzija pa vse do 45 stopinj Celzija. Ker je novost opremljena s certifikatom IP6X to pomeni, da je primerna tako za plažo kot za morje in bazen, saj je odporna tako proti prahu kot tudi sladki in slani vodi, in sicer do dveh metrov za do največ 30 minut. Pri tem seveda velja omeniti tudi to, da ima novost ergonomsko obliko in je kompaktnejša (do 30 odstotkov), tanjša in lažja v primerjavi z modelom iz družine WS610. Poleg tega je na voljo v številnih barvnih odtenkih in se zaradi edinstvene oblike dobro oprijeme glave in bo brez težav prenesla vse vrste gibov.

Inovativne športne ušesne slušalke Sony Walkman WS620 so opremljene še z napredno tehnologijo za zmanjševanje šuma iz okolice, tako da bo vadba še prijetnejša. Tu nam bo seveda prišla prav tudi tehnologija hitrega polnjenja, saj so samo tri minute dovolj, da pridobimo eno uro avtonomijo delovanja. Povsem napolnjena baterija pa zadošča za do 12 ur poslušanja glasbe. Inovativne športne ušesne slušalke Sony Walkman WS620 seveda niso ravno poceni, saj se cena modela NWZ-WS623 (4GB vgrajenega pomnilnika) v evropskem prostoru giba okoli 130 evrov, za model NWZ-WS625 (16GB vgrajenega pomnilnika) pa je treba odšteti 20 evrov več oziroma okoli 150 evrov.


Prijavi napako v članku